Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 29 mai - 04 iunie! Se schimba destinele multor zodii!


Citeste horoscopul pentru saptamana 29 mai - 4 iunie 2017.

Berbec

O săptămână dinamică vizavi de relaţiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îţi poate oferi informaţii valoroase necesare îmbunătăţirii relaţiei cu copiii sau cu persoana iubită. Prudenţă şi discernământ pentru că unii îţi pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidenţiază activitate intensă la locul de muncă, dar şi acasă ai de rezolvat treburile de rutină. Dozează-ţi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de odihnă şi de îngrijiri de specialitate. De evitat discuţiile contradictorii cu partenerul de viaţă sau colaboratorii. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc. 

Taur

Casa şi familia îţi solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare şi să te roage să-l ajuţi cumva. Perioada actuală te predispune la cheltuieli majore, asa încât fii prudent şi chibzuieşte bine totul. Intervin în forţă şi copiii sau persoana iubită, pentru că şi ei au nevoie de sfaturile şi ideile tale. Rezervă momente pentru a petrece alături de cei dragi şi pentru a trasa planuri de viitor. La serviciu este forfotă şi este posibil să lucrezi ore suplimentare. Fii atent şi în privinţa sănătăţii pentru că este vulnerabilă mai ales în a doua parte a săptămânii.

Gemeni

Foarte importante sunt relaţiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Sunt posibile discuţii aprinse şi întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut demult. Informaţiile vehiculate în aceste zile îţi vor răsuna multă vreme în suflet, pentru că pe de o parte conţin sfaturi utile, iar pe de altă parte îţi descoperă adevăruri de necontestat vizavi de tine şi situaţiile în care eşti implicat. Vorbeşte strictul necesar şi nu-ţi divulga planurile de viitor. Casă şi familia îţi solicită atenţia şi eforturile în a doua parte a săptămânii, fapt pentru care vei fi nevoit să te mobilizezi serios pentru ele. Ţine cont şi de nevoile şi îndemnurile membrilor familiei.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Transferul anului; Denise Rifai intra in echipa Kanal D!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri