Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 29 mai - 04 iunie! Se schimba destinele multor zodii!


Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 29 mai - 04 iunie! Se schimba destinele multor zodii!

Citeste horoscopul pentru saptamana 29 mai - 4 iunie 2017.

Berbec

O săptămână dinamică vizavi de relaţiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îţi poate oferi informaţii valoroase necesare îmbunătăţirii relaţiei cu copiii sau cu persoana iubită. Prudenţă şi discernământ pentru că unii îţi pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidenţiază activitate intensă la locul de muncă, dar şi acasă ai de rezolvat treburile de rutină. Dozează-ţi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de odihnă şi de îngrijiri de specialitate.

De evitat discuţiile contradictorii cu partenerul de viaţă sau colaboratorii. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc. 

Taur

Casa şi familia îţi solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare şi să te roage să-l ajuţi cumva. Perioada actuală te predispune la cheltuieli majore, asa încât fii prudent şi chibzuieşte bine totul.

Intervin în forţă şi copiii sau persoana iubită, pentru că şi ei au nevoie de sfaturile şi ideile tale. Rezervă momente pentru a petrece alături de cei dragi şi pentru a trasa planuri de viitor. La serviciu este forfotă şi este posibil să lucrezi ore suplimentare. Fii atent şi în privinţa sănătăţii pentru că este vulnerabilă mai ales în a doua parte a săptămânii.

Gemeni

Foarte importante sunt relaţiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Sunt posibile discuţii aprinse şi întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut demult. Informaţiile vehiculate în aceste zile îţi vor răsuna multă vreme în suflet, pentru că pe de o parte conţin sfaturi utile, iar pe de altă parte îţi descoperă adevăruri de necontestat vizavi de tine şi situaţiile în care eşti implicat. Vorbeşte strictul necesar şi nu-ţi divulga planurile de viitor.

Casă şi familia îţi solicită atenţia şi eforturile în a doua parte a săptămânii, fapt pentru care vei fi nevoit să te mobilizezi serios pentru ele. Ţine cont şi de nevoile şi îndemnurile membrilor familiei.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

HOROSCOP AstroCafe pentru sambata: Doua zodii au probleme in dragoste!

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodii cu o compatibilitate perfecta. Sunt facute sa fie impreuna

Aceste zodii de femei vor fi reginele verii! Vor atrage exact barbatii pe care si-i doresc!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România? Mama lui este celebră și apreciată de toată lumea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri