HOROSCOP AstroCafe pentru 9 iunie: Gemenii isi fac planuri de vacanta


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 9 iunie 2017.

Berbec

O discuţie cu cineva aflat departe de graniţele ţării sau cu un instructor, profesor îţi va oferi lămuriri importante vizavi de experienţele de viaţă în care eşti implicat. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ţi şanse deosebite de a renunţa la păreri şi concepţii învechite şi a te orienta spre noi filozofii de viaţă. Rezervă momente pentru lectură sau meditaţii interioare în locuri sfinte. Schimbări în planurile de călătorii şi de studii.

Taur

Primeşti dovezi clare că apar modificări serioase vizavi de banii şi bunurile comune cu alţii. Practic se încheie o etapă de câştig şi favoruri de la şi prin alţii. Ziua este marcată de alcătuirea momentului de Lună plină în Semnul Săgetătorului, activând segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai în vârstă sau pentru a plăti diverse daune. Planifică pe îndelete bugetul disponibil pentru cel puţin patru săptămâni de acum încolo.   

Gemeni

Zi importantă la capitolul relaţii parteneriale, întrucât se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Se conturează reconfigurări şi finaluri neaşteptate, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională. Desprinde-te rapid din situaţiile şi relaţiile toxice! Astfel pregăteşti terenul pentru relaţii şi situaţii noi, mult mai favorabile ţie acum. Relaxează-te şi îngrijeşte-ţi sănătatea!


Abonează-te pe

Citește și:

Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei! Nu uita si nu iarta!

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

Zodii care gasesc NUMAI barbati rai! Nu au deloc noroc in iubire!

Top 3 zodii cu secrete rusinoase. Ele au cele mai "murdare" minti

Aceste cupluri de zodii sunt predestinate! S-au nascut sa fie impreuna!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 29 ianuarie 2021! O zodie are mari șanse să piardă obiecte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri