Horoscop AstroCafe pentru 14 iunie: O zodie pierde TOTAL controlul!


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 14 iunie 2017.

Balanta

Planetele din zodia ta sunt frumos aspectate de cele din Varsator. Tu ai nevoie sa te traga cineva in jos de picioare, pentru ca esti pe punctul sa te ridici la cer. Esti de un idealism feroce. Tot ce ai dai, faci totul pentru copii si persoana iubita, practic traiesti pentru oamenii dragi din viata ta. E o zi minunata sa aplanezi conflicte si sa dai voie celor de langa tine sa iei deciziile care ii fac pe ei fericiti.

Scorpion

“Asta e!” sau “Asa a fost sa fie!” sau “Asa a avrut Dumnezeu!”. Acestea sunt concluziile drastice la care ai putea ajunge astazi. Ele se leaga de familia ta, de evenimentele care se petrec cu oamenii pe care ii iubesti, de ceea ce a fost si nu se mai poate intoarce. E bine sa fie pentru tine o zi a acceptarii si a intelepciunii, a detasarii, nicidecum a resemnarii. E timpul sa intelegi ca tot ce se intampla are loc la momentul potrivit.

Sagetator

Tu esti astazi presedintele comitetului de intrajutorare. Calitatea pe care o resimti in cel mai inalt grad este compasiunea, asa ca ti se va oferi cu siguranta prilejul sa ti se faca mila de cineva. E o zi in care sa faci servicii pentru binele apropiatilor, prietenilor. Poate fi vorba si de un contraserviciu, de achitarea de o datorie. Poate e nevoie sa rasplatesti pe cineva care te-a sprijit pe tine odinioara.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri