Horoscop AstroCafe pentru 14 iunie: O zodie pierde TOTAL controlul!


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 14 iunie 2017.

Rac

Prezenta familiei in viata ta este benefica. Oamenii dragi iti alina sufletul, asa ca nu ezita sa le cauti compania si sa iti deschizi sufletul in fata lor. Este o zi potrivita sa reiei niste discutii lasate suspendate in trecut. Te poti pune usor in pielea interlocutorului, asa ca astazi poti intelege puncte de vedere pe care pana acum le-ai refuzat. E foarte posibil sa primesti niste masuri compensatorii in bani sau bunuri din partea cuiva drag.

Leu

Esti astazi pe post de mama/tatal ranitilor. Oamenii trag la tine ca albina la miere, fiecare cu necazurile lui. Parca in gradina ta se rastoarna caruta cu toate grijile, frustrarile si nemultumirile celorlalti. Unde mai pui ca si jumatatea ta are nevoie de oblojire. Asuma-ti asadar misiunea de tamaduitor cu care te inzestreaza ziua de azi. Energia ta se va duce pe comunicare, corespondenta, scris si, eventual, drumuri scurte.

Fecioara

Astazi poti munci cu folos. Numai ca faci tu ce faci si vezi cum banii se cam duc in buzunarele altora. Poate e timpul sa te gandesti cum sa atragi banii si de partea ta. E bine sa te intrebi daca nu cumva ai o “setare” sau o prejudecata care spune ca banii nu trag la tine sau ca iti scapa printre degete. Invata sa iubesti banii si renunta la ideile preconcepute despre ei! De asemenea, e o zi in care sa iti identifici niste abilitati speciale de a lucra cu oamenii.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri