Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 10 octombrie 2017.

Berbec

Astazi Luna sta in Gemeni, in zona comunicarii. Aspectele pe care le formeaza sunt tensionate, ceea ce indica, pe de o parte dorinta de mobilizare si inaintare, iar pe de alta parte, destul de multa incoerenta intre ce gandesti, ce spui si ce faci. Asadar, cheia este sa fii prezent in toate raporturile cu ceilalti, sa te abtii de la promisiuni si, mai degraba, sa-ti revizuiesti unele convingeri, cunostinte, idei si chiar relatii.

Taur

Luna in Gemeni activeaza zona banilor si e posibil sa nu-ti placa ce rezulta in urma unor calcule sumare in ce priveste bugetul familiei. Chiar si bilantul personal pe anul care se incheie, e posibil sa nu fie satisfacator, insa e drept ca ai si tendinta de a exagera. Asadar, astazi, in loc sa te pierzi in scenarii pesimiste, intreaba-te ce e posibil sa creezi diferit si care ar fi solutiile pentru o situatie financiara confortabila. Iar in aceste zile, evita cheltuielile inutile.

Gemeni

Luna se va afla astazi in semnul tau solar si formeaza raporturi incordate, semn ca te simti coplesit de toate responsabilitatile asumate, precum si de presiunile pe care le simti venind din exterior. E important sa-ti folosesti astazi abilitatile de negociere, atat cu tine, cat si cu ceilalti. Cauta mereu solutii si cai de mijloc pentru a rezolva si finaliza ce ti-ai propus, evitand astfel epuizarea si/sau conflictele.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri