Horoscop aprilie 2020! Două zodii vor suferi! Simt că totul se destramă în jurul lor!

Horoscop aprilie 2020! Două zodii vor suferi! Simt că totul se destramă în jurul lor!
Horoscop aprilie 2020! Două zodii vor suferi! Simt că totul se destramă în jurul lor!

Ce anunță astrologii pentru luna aprilie. Cele trei evenimente astrologice ale lunii aprilie vor schimba totul în viața nativilor.

Luna aprilie vine pentru toate zodiile cu o mulțime de schimbări. Pe data de 8 aprilie are loc Luna plină, iar în acea noapte va avea loc și fenomenul Super Moon, atunci când luna va părea mai strălucitoare și mai mare ca de obicei.

În plus, miercuri, 22 aprilie, va avea loc Dușul Meteor Lyrids. Fenomenul apare când Pământul trece prin coada unei comete. Pe data de 23 aprilie, Luna Nouă vine cu o nouă serie de schimbări în viața tuturor zodiilor, care trebuie să țină cont de câteva sfaturi.

Pentru a avea o lună aprilie reușită din toate punctele de vedere, astrologii recomandă mai multă diplomație, iar cei care știu că au făcut anumite lucruri în trecut trebuie să se aștepte la faptul că aceste lucruri se vor întoarce împotriva lor și vor ieși la iveală.

Citeste si: Horoscop 16- 22 martie 2020. Trei zodii, răvășite din cauza problemelor

De asemenea, este o lună excelentă pentru o schimbare de look, începerea unei diete ori pentru schimbarea locuinței. Cu toate acestea, două zodii primesc loviturile vieții lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă!

Horoscop. Nativii zodiei Leu, certuri cumplite cu partenerul de viață

Nativii zodiei Taur trec prin schimbări radicale în luna aprilie, iar faptul că nu vor fi niște schimbări treptate, ci unele bruște, le va da existanța peste cap. Apar probleme în viața personală și nu este exclus ca unii nativi ai zodiei să încheie relații de lungă durată sau să divorțeze.

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Fiind cunoscuți ca oameni cărora le plac stabilitatea și parteneriatele de tot felul, toate modificările din stilul lor de viață îi vor da peste cap pe nativii zodiei Taur, care nu vor mai ști ce să facă pentru a ajunge la un numitor comun cu cei cărora le-au greșit.

Horoscop
Horoscop

Nici nativii zodiei Leu nu se pot aștepta la o lună prea bună, deoarece la locul de muncă lucrurile nu sunt deloc roz.

Anumite parteneriate sunt în pericol în luna aprilie, iar unii nativi ai zodiei se pot trezi peste noapte fără serviciu. Pentru alții, relația cu persoana iubită începe să scârțâie, iar în luna aprilie vor lua decizii radicale.

De asemenea, nativii zodiei Leu se pot confrunta și cu probleme financiare și le va fi din ce în ce mai greu să trăiască în stilul cu care au fost obișnuiți.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Bălan vorbește deschis despre momentul în care i s-a oprit inima, atunci când a adus pe lume cel de-al doilea copil: „De atunci eu nu mai pot să fac copii.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies