Horoscop 7 martie - Radu Ștefănescu. Pericol pentru acești nativi! Ai grijă cu cine te împrietenești! Lumea se folosește uneori de generozitatea ta


Horoscop 7 martie 2019. Probleme mari pentru unii dintre nativi, fie pe plan sentimental, fie pe plan social. Profesorul Radu Ștefănescu vine cu informații noi despre fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop 7 martie - Radu Ștefănescu

RAC Conjunctura îţi indică o zi bună, nu ai mult de lucru, iar cu puţină gândire pozitivă poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi sarcinile de serviciu şi relaţiile sociale bune. Pe plan sentimental încrederea şi determinare de care eşti capabil sunt atuurile tale majore în jocul dragostei. Îndrăzneala ta, mai ales faţă de un partener mai ezitant poate aduce rezultate.

Citeste si: Horoscop Lidia Fecioru – Ce avem de învățat din această viață, în funcție de Zodie

Horoscop 7 martie - Radu Ștefănescu

LEU O persoană încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine! Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf, tehnologie nouă, atunci trebuie să iei în serios ultimele date.

citeste continuarea pe capital.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Elena Ionescu a câștigat Survivor România! Publicul a decis prin vot

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri