Horoscop 7 martie - Radu Ștefănescu. Pericol pentru acești nativi! Ai grijă cu cine te împrietenești! Lumea se folosește uneori de generozitatea ta


Horoscop 7 martie - Radu Ștefănescu. Pericol pentru acești nativi! Ai grijă cu cine te împrietenești! Lumea se folosește uneori de generozitatea ta

Horoscop 7 martie 2019. Probleme mari pentru unii dintre nativi, fie pe plan sentimental, fie pe plan social. Profesorul Radu Ștefănescu vine cu informații noi despre fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop 7 martie- Radu Ștefănescu

BERBEC Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise de realitate.

Astăzi păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi fii cooperant cu cei din jurul tău şi mai practic. Climatul astrologic general este favorabil. Dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti nerăbdarea şi elanul, dinamica ta prodigioasă, ei bine, în acest caz ai numai de câştigat. După cum bine ştii „graba strică treaba”!

Citeste si: Horoscop TAROT 4-10 martie. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop 7 martie- Radu Ștefănescu

TAUR O zi de joi care seamănă cu altă zi de joi în care rutina discuţiilor obişnuite de la serviciu devine monotonă şi cu o impresie de “déjà vu”. Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună! Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat.

După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „...în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”!.

Citeste si: Horoscop dragoste 4-10 martie. Zodia care sufera din cauza orgoliului

Horoscop 7 martie- Radu Ștefănescu

GEMENI Conjunctura benefică, dar atenţie, Mercur retrograd în Peşti, patronul tău celest, te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale, cele care trenează de mai mult timp.

Climatul astrologic este dinamic, te favorizează în domeniul social să găseşti înţelegerea de care ai atâta nevoie. Trebuie doar să ştii să te opreşti, când trebuie, în această cursă către recunoaşterea identităţii proprii.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Prima fotografie cu Andreea Bălan și fetița! Iată cum arată artista acum, după ce și-a revenit din stop cardio-respirator

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Ozana Barabancea, prima reacție după ce a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardiac: "Răsplata faptelor..."

Mii de oameni au stat in ploaie pentru a ajuta un copil bolnav de cancer

Cat timp ar trebui sa stea un copil prematur in spital?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri