Horoscop 4 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste grozavă din partea persoanei iubite


Horoscop 4 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste grozavă din partea persoanei iubite

Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi.


In articol:

Horoscop 4 noiembrie 2019. Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru două zodii, care primesc o veste extraordinară din partea persoanei iubite. Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi:

BERBEC
Eşti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind într-o continuă agitaţie toată ziua.

Nu-ţi propune azi deplasări la distanţe foarte mari, pentru că nu deţii toate resursele pentru a face faţă unor călătorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasările scurte, prin împrejurimi, pentru că e nevoie de tine repede înapoi acasă. Chiar dacă eşti deja la drum, vei descoperi că apar tot felul de situaţii nedorite care nu te lasă să călătoreşti conform planurilor făcute de acasă, şi ori eşti nevoit să stai pe loc, ori să-ţi modifici traseul din mers.

Citeste si: Horoscopul lunii noiembrie! Veşti proaste pentru tauri, gemeni, lei şi săgetători! Vezi ce se întâmplă cu celelalte zodii!

Citeste si: Cum îți activezi puterile paranormale! Este extrem de simplu, iar maestrul Voropchievici a dezvăluit secretele

Citeste si: Zodiile care au mare lipici la bani! Atrag bunăstarea fără să facă niciun efort

TAUR
Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un colaborator care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai putea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente.

Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

Horoscop 4 noiembrie 2019. Fecioarele, sfătuite să profite de situațiile care apar în cale


GEMENI
Dacă iubești să deţii controlul, asta vei căuta şi azi în aventura care ţi se deschide în faţa ochilor. Nu te preocupă atât de mult rezultatul, destinaţia, ceea ce te aşteaptă la final, cât senzaţia de satisfacţie deplină pe care o ai că ţii în mâini tale frâiele acestei acţiuni. Ce-i drept, eşti potrivit în asemenea poziţie, pentru că poţi fi şi un foarte bun conducător de echipă, dar uneori transformi dorinţa de a conduce în agresivitate verbală, în autoritate exagerată, în plăcerea de a o face pe durul, aruncând în stânga şi-n dreapta cu vorbe grele. Foloseşte-te de acest atu într-un sens constructiv, nu pentru a-i îngenunchea pe ceilalţi.

RAC
Dacă pleci la drum, ia-ţi suficient timp la dispoziţie, pentru că s-ar putea să apară pe parcurs diverse aspecte neprevăzute care să prelungească deplasarea. Pleacă din timp, respectă orele exacte de plecare şi încearcă să te încadrezi perfect în program, pentru că o mică abatere te poate face să alergi pe ultima sută de metri. Călătoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parcă urmează să cunoşti ceva deosebit la destinaţie, ca atare ar fi bine să-ţi faci bagajele. Dacă această deplasare nu are loc tot azi, atunci poţi folosi această zi pentru pregătirea unei viitoare călătorii pe care o aştepţi cu sufletul la gură.

LEU
Fidelitatea şi loialitatea sentimentelor în plan sentimental sunt puse în balanţă în cel mai serios mod, dar ai toate şansele să ieşi bine la această judecată. Dacă te simţi cu musca pe căciulă în relaţia de suflet, ar fi mai bine să recunoşti singur că ai greşit, înainte de a fi descoperit, şi să repari de urgenţă situaţia, ca nu cumva să genereze crize în lanţ. O discuţie faţă în faţă, sinceră, în care şi tu şi partenerul spuneţi ce aveţi pe suflet, poate redresa cu succes o situaţie neclară între voi doi, dar nu încerca să te ascunzi după deget. Adevărul iese oricum la iveală!

FECIOARĂ
Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! o petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de săptămână şi orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă. La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă tine mult timp ce e mai frumos şi bun în viaţă. Citește continuarea pe acvaria.com.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii noiembrie! Veşti proaste pentru tauri, gemeni, lei şi săgetători! Vezi ce se întâmplă cu celelalte zodii!

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Cum îți activezi puterile paranormale! Este extrem de simplu, iar maestrul Voropchievici a dezvăluit secretele

Zodiile care au mare lipici la bani! Atrag bunăstarea fără să facă niciun efort

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3 - 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri