Zodiile care au mare lipici la bani! Atrag bunăstarea fără să facă niciun efort


Zodiile care au mare lipici la bani! Atrag bunăstarea fără să facă niciun efort

Ele sunt zodiile care scot banii și din piatra seacă.


In articol:

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care sunt zodiile carte au mari lipici la bani. În timp ce unele persoane se chinuie ani întregi să strângă bani pentru anumite cumpărături, în cazul altor persoane lucrurile sunt mult mai facile, iar acești nativi reușesc să scoată bani și din piatra seacă.

Iată mai jos dacă te afli printre zodiile cu mare lipici la bani:

Taur. Chiar dacă nu este cunoscut pentru norocul chior atunci când vine vorba de bani, Taurul nu prea are motive să se plângă din cauza finanţelor. Pentru că iubeşte confortul, acest nativ va munci din greu la începutul vieţii, pentru ca mai apoi să stea liniştit şi să culeagă roadele muncii sale.

Pe lângă bani, Taurul va câştiga şi respectul celor din jur, care-l vor aprecia pentru stilul de viaţă cumpătat.

Citeste si: Horoscop 1 noiembrie 2019. Trei zodii încep luna cu o veste extraordinară

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie

Citeste si: EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3- 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi

Gemeni. Ambiţioşi de fel, aceşti nativi nu se bucură şi de o personalitate care să-i facă chibzuiţi atunci când vine vorba de bani. Norocul lor este că vor câştiga mult în viaţă, inclusiv bani, astfel că vor avea suficiente resurse pentru a trăi aşa cum vor. Carisma lor îi va ajuta să nu moară niciodată de foame, mereu ivindu-se ocazii de a face rost de bani.

Scorpion. Acest nativ are un noroc la bani „forţat”. Spunem asta pentru că Scorpionul ar fi cel mai ghinionist dacă nu ar ţine cont de o serie de elemente ajutătoare. Poartă mereu la el o iconiţă cu chipul sfântului al cărui nume îl poartă, încheie afaceri doar în zilele lui norocoase şi poartă la el pietrele zodiei. Cu atâtea talismane, acest nativ se simte atât de norocos încât provoacă bunăstarea să-i calce pragul.

Nativii zodiei Fecioară, născuți cu calități de milionar

Leu. Frumos şi mândru, Leul va iubi întotdeauna luxul şi vor face din asta o pasiunea, care se poate transforma ulterior în afacere. Tocmai din acest motiv, nativul zodiei Leu se poate îmbogăţi peste noapte, fiind unul dintre norocoşii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre, căci preferă să arunce cu ei pe măsură ce aceştia le intră în conturi.

Fecioară. Norocoşii zodiacului sunt cu siguranţă nativii născuţi sub acest semn. Fecioarele sunt înzestrate cu acele calităţi de milionar, printre care tenacitate, perseverenţă şi dorinţa de a obţine rezultate excelente. Fecioara reuşeşte să facă o avere din simplul fapt că nu se gândeşte la bani, ci la dorinţa de a face totul perfect. Nici nu este de mirare că cele mai prospere afaceri au fost clădite de Fecioare.


Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3 - 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Horoscop 1 noiembrie 2019. Trei zodii încep luna cu o veste extraordinară

Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie

Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri