Horoscop 4 decembrie 2019. Două zodii primesc o mare surpriză de la persoana iubită


Horoscop 4 decembrie 2019. Două zodii primesc o mare surpriză de la persoana iubită

Ce anunță astrele pentru astăzi.

Horoscop 4 decembrie 2019. Astrologul anunță o zi extraordinară pentru două zodii. Vor primi o mare surpriză din partea persoanei iubite.


BERBEC

Priveşte azi cu deschidere în jurul tău, pentru că poţi întâlni o persoană ce se va dovedi a fi cel mai de încredere ghid într-un moment de derută. Datorită sfaturilor pe care ţi le oferă cu inima deschisă, datorită experienţei sale de viaţă pe care ţi-o împărtăşeşte cu sinceritate, ai multe de învăţat.

Foloseşte-te de îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, sunt reţete de succes deja verificate şi informaţii bine documentate, deci nu are rost nici să întrebi din alte surse dacă e bine aşa şi nici să-l priveşti cu suspiciune. Va veni o zi când, privind înapoi, îţi vei da seama câte lucruri bune au apărut în viaţa ta din clipa în care ai început să-i asculţi sfaturile!

TAUR
Apare ceva neprevăzut care te obligă să schimbi repede tot programul, dar cel mai probabil e vorba de o răceală sau de o problemă de sănătate apărută din senin care cere multă

prudenţă de la tine. O situaţie nedorită apare în calea ta când ţi-e lumea mai dragă şi-ţi dă peste cap orice organizare în detaliu, orice alte planuri pe care le aveai pe listă, de aceea uneori e bine să nu-ţi faci planuri foarte extinse, că nici nu ştii când te trezeşti în faţa unei astfel de surprize. Va fi greu să te adaptezi rapid astfel încât să nu intri în panică şi să nu te dai peste cap din cauza noutăţii respective, căci te vei stresa peste măsură.

Citeste si: Horoscop 2- 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 1- 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Citeste si: Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul


GEMENI

Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează boala, tristeţea, sărăcia, pentru că te influenţează negativ mult prea tare, încât îţi va strica şi ţie ziua. Eşti o fire impresionabilă, ca atare poveştile celor din jur – care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr bun de plâns – te vor atinge rapid la coarda sensibilă. Nu ai nevoie de aşa ceva, pentru că ai şi tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie să accepţi să te împovăreze şi cu ale lor. Ieşi din acest mediu!

RAC
Se încheie un ciclu din viaţa ta, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine. Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieşit perfect, aşa cum ai fi dorit. Ai învăţat ceva din toate acestea şi vei şti să acţionezi mult mai bine cu altă ocazie şi în alte direcţii. Nu te fixa obsesiv de ce nu ai făcut în proiectul care se termină, ci scoate la iveală cât de multe ai realizat în schimb, dar dacă eşti într-o pasă emoţională fragilă, te vei ţine cu dinţii de ce lipseşte.

LEU

Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor. Tu ai o viziune diferită asupra lucrurilor şi ar avea numai de câştigat dacă te-ar include şi pe tine în această aventură, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuală de înţelegere, şi de aceea preferă să ignore soluţiile tale. Ai răbdare, într-o zi îşi vor da seama că ai dreptate şi atunci mulţi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu mulţi paşi înaintea lor şi nu vei mai avea nevoie să te bage ei pe tine în seamă. Mergi deci pe calea ta!

FECIOARĂ

Nu sta singur într-o astfel de zi, pentru că izolarea chiar nu-ţi face bine! Poate că ai tendinţa să spui că eşti obosit şi că nu ai chef de nimeni în preajma ta, dar vei vedea că liniştea pe care, eventual, o alegi de bună voie, nu e chiar ceea ce doreai. Altădată poate e bună liniştea, dar nu şi azi, deoarece puţină agitaţie şi gălăgie în jurul tău nu te lasă să te gândeşti la lucruri care nu-ţi plac. Ai cu cine vorbi, ai cu cine ieşi la un ceai, la o adică, ai cu cine discuta cu orele la telefon, şi dacă nu respingi aceste ocazii, vei vedea că ziua va fi mult mai tonică şi mai bună decât dacă ai sta doar cu propriile tale gânduri. Socializează, conversează, relaţionează! Citește continuarea pe ACVARIA.COM.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2 - 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri