Horoscop 3 martie NETI SANDU. Zodia care se căsătorește și cine suferă crize de gelozie


Horoscop prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. Avem ceva de spus s-o facem! E cineva care vrea să ne ceară scuze sau o favoare să-i dăm voie s-o facă. S-avem curaj să acceptăm nişte lucruri, să nu ne fie teamă.

Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bun pentru comunicare şi să spunem adevărul.

Horoscop 3 martie NETI SANDU. Zodia PEŞTI
O întâlnire în doi ar putea face lumină într-o chestiune care ţine de viitorul vostru, de o căsătorie. O s-aveţi parte de surprize plăcute, o să ieşiţi cu prietenii şi o s-aveţi multe de împărtăşit, mai ales dacă vă aflaţi la început de drum într-o căsnicie sau în proefesie.

Horoscop 3 martie NETI SANDU. Zodia BERBEC
Se pare c-o să cheltuiţi ceva mai mulţi bani pentru că se va găsi un prilej să plecaţi într-o excursie, dus-întors. E animaţie în viaţa voastră şi va fi şi mai şi, de săptămâna viitoare-ncolo, dar sunteţi pe fază, c-aveţi planuri mari, de făcut progrese în carieră.

Horoscop 3 martie NETI SANDU. Zodia TAUR
Un tete-a-tete ar face lumină într-o chestiune care vizează relaţia voastră de cuplu - vreţi sinceritate sută la sută. Poate le-aţi promis unor rude că le faceţi o vizită şi chit că sunt câteva ore de rulat pe şosea, o să vă duceţi, c-aveţi lucruri importante de vorbit.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri