HOROSCOP 28 ianuarie. Zodia care are parte de evenimente neprevăzute. Nu lua şi nu da bani cu împrumut

HOROSCOP 28 ianuarie. Zodia care are parte de evenimente neprevăzute. Nu lua şi nu da bani cu împrumut
HOROSCOP 28 ianuarie. Zodia care are parte de evenimente neprevăzute. Nu lua şi nu da bani cu împrumut

Profesorul Radu Ștefănescu dezvăluie fiecare zodie în parte. Nativii din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești vor descoperi dacă astăzi este o zi norocoasă sau dacă vor întâmpina dificultăți la muncă.

BERBEC

O zi activă, cu o activitate trepidantă.Fii hotărât şi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Favorurile stelelor se îndreaptă spre planul material al neguţătoriei şi cumpărăturilor.Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau proiect. Dă-i înainte, cu talent!

TAUR

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Astăzi poţi să accepţi nişte compromisuri, dacă obţii ceva important. Nu renunţa la poziţia ta, pe gratis! În general trăieşti într-o lume mercantilă, materialistă, nu fi tocmai tu Dalai Lama!Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

GEMENI

Din nou nişte veşti aşa-şi-aşa. Lasă analiza şi sinteza, prima impresie contează! Ceea ce poţi cumpăra astăzi, fără să fie scump, îţi va face mare plăcere şi îţi poate fi de folos.Dacă eşti obligat să joci în continuare piesa asta de teatru care se numeşte viaţa zilnică, trebuie să faci ca simţămintele tale să nu fie evidente. Zâmbeşte şi dă-te foarte ocupat. Din fericire numai prima parte a zilei este drastică, începând de la prânz lucrurile se înviorează, urmare unei veşti.

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vine primăvara în România! Când și unde vor fi +14 grade

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies