HOROSCOP 28 ianuarie. Zodia care are parte de evenimente neprevăzute. Nu lua şi nu da bani cu împrumut


Profesorul Radu Ștefănescu dezvăluie fiecare zodie în parte. Nativii din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești vor descoperi dacă astăzi este o zi norocoasă sau dacă vor întâmpina dificultăți la muncă.

BERBEC

O zi activă, cu o activitate trepidantă.Fii hotărât şi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Favorurile stelelor se îndreaptă spre planul material al neguţătoriei şi cumpărăturilor.Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau proiect. Dă-i înainte, cu talent!

TAUR

Astăzi poţi să accepţi nişte compromisuri, dacă obţii ceva important. Nu renunţa la poziţia ta, pe gratis! În general trăieşti într-o lume mercantilă, materialistă, nu fi tocmai tu Dalai Lama!Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

GEMENI

Din nou nişte veşti aşa-şi-aşa. Lasă analiza şi sinteza, prima impresie contează! Ceea ce poţi cumpăra astăzi, fără să fie scump, îţi va face mare plăcere şi îţi poate fi de folos.Dacă eşti obligat să joci în continuare piesa asta de teatru care se numeşte viaţa zilnică, trebuie să faci ca simţămintele tale să nu fie evidente. Zâmbeşte şi dă-te foarte ocupat. Din fericire numai prima parte a zilei este drastică, începând de la prânz lucrurile se înviorează, urmare unei veşti.

 


Citește și:

Cum să cucerești femeia din zodia Berbec? Dar pe celelate 11? Detalii despre cum le place să fie seduse nativelor horoscopului

Vine primăvara în România! Când și unde vor fi +14 grade

În mintea fiecărei femei există un detaliu care-i blochează șansa la fericire

Horoscop COMPLET 2019 pentru fiecare zodie: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri