Horoscop 2019. Anul care aduce mult noroc, dar nu pentru toate zodiile! Cine va avea mari probleme! Previziunile profesorului Radu Ștefănescu


Horoscop 2019. Previziunile profesorului Radu Ștefănescu. Eufemistic vorbind, anul 2019 este un an complex şi interesant. Seamănă, sincronic, stohastic, cu anul 1959, care nu a fost an de război, sau de nenorociri mari, dar nici grozav ca avans tehnologic sau ca îmbunătățirea calității vieții. A fost doar un an cu… noroc!

RACUL (22 iunie – 22 iulie)

În anul 2019 eşti condamnat la muncă silnică. Adică pretenţiile tale cresc odată cu rata inflaţiei şi cu preţurile UE. Ai nevoie din ce în ce mai mulţi bani şi nu te duce capul decât să munceşti mai mult. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Anul 2019 îţi poate oferi câteva prilejuri să faci bănuţi (nu bani, aia îi fac alţii). Nu curge, da’ pică! Singurul lucru neplăcut este că nu îţi poţi reaminti când ai avut un an mai rău.

Răspuns: nu te sforţa prea tare, anul 2019 este un an... al norocului! Sănătatea este bunicică, dar atenţie la glande şi la stomac, la incidente şi accidente. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, de foame nu o să mori. Racii trec, în anul 2019 printr-un proces complicat de metamorfoză în încercarea disperată ca să supravieţuiască vremurilor grele. Unii reuşesc, dar majoritatea, se mai gândeşte ! Oricum, majoritatea greşeşte aproape întotdeauna.

Citește continuarea AICI.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a cincea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri