Horoscop 2018 Mariana Cojocaru: O zodie sufera peste puterile sale. Incepe un an unic din punct de vedere astral

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 LEU

Coada dragonului este in Varsator, totul functioneaza perfect pe aceasta axa karmica. Relatiile sunt interesante si in ceea ce priveste relatiile matrimoniale sau posibilele relatii matrimoniale care pot sa apara intr-un astfel de an.

Este foarte interesant de stiut faptul ca destinul nostru reprezinta ceva, iar axa karmica tine de soarta. Pentru cei care vor sa rupa o relatie care tine de trecut si care nu functioneaza, acum pot sa isi ia deciziile si sa indrazneasca sa faca acest lucru.

Altii au facut deja, altii deja se pregatesc pentru relatii noi. Daca nu si-au gasit inca pe cineva, spre finele anului 2018 se pot contura decizii legate locul de munca, pot sa apara proiecte interesante, ofertele nu vor lipsi. Daca stai ascuns, nimic nu se intampla, nimic nu vine mura in gura. Leul este favorit din toate punctele de vedere.


HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 FECIOARA

Are un 2018 cu aspecte pozitive din perspectiva Neptuniana si Kironiana. Neptun si Kiron dau Fecioarei un plus de valoare de ordin spiritual pentru ca Neptun e planeta Credintei.

Fiind o planeta blanda, Fecioarele se vor gandi foarte bine la tot si la toate: si la cariera, si la partea care tine de justitie.

Aici ma refer la justitia interioara si exterioara, terestra si divina, pentru ca nu de multe ori ne gandim ca aceasta pozitie care tine de norocul divin functioneaza perfect aducandu-le un plus de valoare.

La unii financiara, la unii in zona iubirii, la altii vine cu protectorat astral si la cei mai multi Fecioara Maria aduce protectorat astral.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri