Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an


Astrologul Libertăţii, Elena Bunescu, îşi spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în noul an! Citeşte previziunile complete.

Horoscop 2018 BERBEC

DRAGOSTE: Va trebui să fii foarte atent la ce îţi oferă viaţa în acest domeniu, pe care nu vei reuşi să îl controlezi deloc în 2018. Se anunţă evenimente importante, de destin, pe care le poţi strica, dacă te vei lăsa în voia propriilor frustrări şi vei acţiona pe baza acestora. Ar trebui să ţii cont de faptul că vei fi în postura celui care oferă, nu a celui care primeşte, întregul an următor.

CARIERĂ: Acesta este, de departe, cel mai solicitant domeniu în noul an, dar şi în anii următori. Deocamdată, până în august 2018 inclusiv – aşadar, până la sfârşitul verii -, va trebui să fii ceva mai prudent, pentru că riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat. Ai şanse să ajungi acolo unde meriţi să fii, dar numai dacă munceşti foarte mult şi dai dovadă de seriozitate şi dăruire.

SĂNĂTATE: Singurul risc notabil, în acest domeniu, vine de la tine, de la propriile exagerări. Plăcerile de orice fel pot deveni sursă de dezechilibre, inclusiv nervoase. Există însă şi o veste bună: vei avea parte de mai multă stabilitate în domeniile importante, iar asta poate duce la o redresare a stării de sănătate.

BANI: Situaţia financiară se poate îmbunătăţi, temporar, datorită creşterii veniturilor partenerului sau asociaţilor, care vor împărţi beneficiile cu tine. Există însă şi riscul unui partaj – acesta îţi poate aduce un spor, dar va fi unul de scurtă durată şi cu un preţ prea mare. Ar trebui evitată orice formă de lăcomie, pentru că te poate conduce la decizii proaste.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri