Mijlocul saptamanii - Minerva trage semnalul de alarma: "O zodie trebuie sa aiba mare grija pana pe 30 decembrie"


Minerva a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 23-30 decembrie, iar astăzi emite un avertisment pentru o zodie care trebuie să aibă mare grijă în perioada următoare. Mişcările astrale dau peste cap zodiile.

BERBEC

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat.

Contactele sociale şi ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni.

Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor. Exceptând ziua de vineri, 29 decembrie, când atmosfera se poate tensiona brusc pentru câteva ore.

Pe de altă parte, săptămâna poate avea coloratură de vacanţă cu tot ceea ce implică ea, dar poate aduce surprize în plan profesional, în cel relaţional, un câştig de natură nu atât spirituală, cât mai de grabă materială, în sensul că Berbecii pot primi acum răspunsuri care vin pe căi subtile, prin rugăciune să spunem, iar ei să se simtă iubiţi de Dumnezeu.

Pot primi veşti oficiale despre o situaţia complicată cu iz juridic prin care să fie anunţaţi că a încetat orice acţiune penală împotriva lor.

Pentru unii Berbeci este posibil ca unele probleme de la locul de muncă să fie mutate în plan relaţional, promisiunea de a pleca undeva în afara oraşului să nu se poată îndeplini; pentru alţii, soţia, fetiţa, mama sau soacra se pot confrunta cu probleme de sănătate, acute, cum ar fi o răceală de zile mari, agrementată cu pusee de febră la fel de mare, doar suntem pe tărâmul Berbecilor şi se văd nevoiţi să amâne, ba mai mult, se vă nevoiţi să alerge fie pe la urgenţă, fie după medicul de familie pe 25 şi 26 decembrie, chiar de Crăciun.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care se despart in 2018 - Iubirea nu mai este de partea lor

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop dragoste 2018. Bat clopote de nunta pentru trei zodii

Acestea sunt cele mai intunecate zodii. Nu stii niciodata ce se ascunde in sufletul lor

Perechi de zodii care vor fi impreuna si de Craciunul 2018

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri