Horoscop 19 noiembrie 2019. Două zodii se ceartă la locul de muncă


Horoscop 19 noiembrie 2019. Două zodii se ceartă la locul de muncă

Ce anunță astrele pentru astăzi.


In articol:

Astroloaga Acvaria a realizat horoscopul pentru ziua de marți, 19 noiembrie 2019. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine va avea o zi reușită și cine va întâmpina multe greutăți.

BERBEC
Nu te laşi până nu termini complet ce ai început, de aceea tragi tare, chiar dacă efortul suplimentar ar duce la epuizare.

Insişti să finalizezi azi un proiect la care munceşti de ceva vreme. Simţi că eşti pe ultima sută de metri şi nu te poţi opri din elan până ce nu pui punctul final. Vrei să te eliberezi de o sarcină pentru că de mâine trebuie să te concentrezi la altceva şi nu ai putea porni pe o cale nouă ducând după tine restanţe netrezolvate. Fă tot piosibilul să termini acum.

TAUR
Ceea ce faci acum cu entuziasm şi energie pozitivă evoluează ca la carte, încât vei ajunge repede la rezultatele visate.

Încearcă să mai atragi şi pe alţii în barca ta, pentru că ai mare nevoie de susţinere, de îmbărbătare, de o motivaţie, şi acestea vin doar prin intermediul unor tovarăşi veseli, optimişti, care îţi ridică moralul. Când îi vezi pe ei atât de entuziasmaţi, nu poţi sta pe margine şi nici nu poţi vedea doar piedicile. Molipseşte-te de energia lor pozitivă, pentru că e o atitudine de învingător, aşa cum ai şi tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se conturează la orizont. Nu e departe!

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Balață, Scorpion, Săgetător!

Citeste si: Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

Citeste si: Horoscop 18-24 noiembrie 2019. Trei zodii au probleme uriașe la serviciu

GEMENI
Eşti în faţa unui nou început şi, ca tot ce-i nou, te entuziasmează la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru că rişti să te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie să-ţi gestionezi raţional energia şi elanul ca să le foloseşti exact atunci când şi atât cât este nevoie. Stabileşte-ţi o strategie foarte clară ca să nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai în faţă un scop cu adevărat important care necesită din partea ta o investiţie masivă de resurse: ambiţie, forţă, rezistenţă, curaj!

Nativii zodiei Leu, sfătuiți să profite de toate oportunitățile zilei

RAC
Ai ajuns într-un punct mort al unei acţiuni de unde nu se mai poate face nimic şi te simţi ca pierdut în spaţiu. Cel mai mult te deranjează faptul că depindeau şi alţii de acest pas şi, cum nu ai nicio soluţie, bateţi cu toţii pasul pe loc şi alteptaţi o minune,. Ea nu va apărea, ca atare detaşează-te de acest eşec şi caută imediat o altă direcţie. Nu te crampona de ceva ce n-a mers bine şi s-a împotmolit, şi mai ales nu te lăsa copleşit de atmosfera sumbră pe care cei din jurul tău o generează.

LEU

Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! o petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de săptămână şi orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă. La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă tine mult timp ce e mai frumos şi bun în viaţă.

FECIOARĂ
Nu te juca aşa cu resursele pe care le ai la dispoziţie, pentru că ai tendinţa de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poţi trezi fără nimic în coş, dacă eşti neatent cu ce ai adunat. Ştiai că ai nişte bani în sertar? Erai sigur că te poţi baza pe sprijinul şi contribuţia unui coleg? Credeai că mai ai câteva zile pentru a termina un anumit proiect? Ei bine, mai verifică o dată, pentru că între timp, fără să-ţi dai seama, acestea s-au mai împuţinat! Din când în când mai trece în revistă ceea ce ai, ca să nu te trezeşti cu surprize exact când vine momentul investiţiilor. Citește continuarea pe ACVARIA.COM.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Balanță, Scorpion, Săgetător!

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii

Horoscop 18-24 noiembrie 2019. Trei zodii au probleme uriașe la serviciu

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri