Horoscop 12 martie. Succes garantat pentru o zodie! Sfaturi importante: Cooperează cu persoane de calitate


Horoscop 12 martie. Acești nativi se află la o răscruce de drumuri. Trebuie să se bazeze pe propria inteligență pentru a rezolva anumite situații. Profesorul Radu Ștefănescu oferă câte un sfat pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Astăzi eşti tensionat de faptul că trebuie, cu orice preţ, să ai succes, să prevalezi! Vezi, cu luciditate, capcanele şi primejdiile drumului tău. Dar, orice ar fi, nu poţi să dai înapoi! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi nu te lua după negativiști. Şi teoria relativităţii părea, la început, că este ciudată, acum toţi sunt cu laude, aşa că nu te lua după primul venit.

Citeste si: Adevăruri neștiute despre Capricorni

TAUR

Ambianţa este dinamică. Concentrarea pe probleme e bună, ceea ce te ajută să găseşti soluţii bune şi durabile la unele situaţii cu care te confrunţi. Aştepţi un rezultat, sau o veste. Astăzi este ziua noutăţilor, a veştilor, unele, dacă nu majoritatea, chiar bune. Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor.

Citeste si: HOROSCOP complet martie 2019: Necazuri mari pentru câteva zodii. Primăvara aduce probleme

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fiica Simonei Pătruleasa este din ce în ce mai frumoasă! Imagini unice!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri