Horoscop 10 noiembrie 2019. O zodie primește o veste care îi schimbă viața


Horoscop 10 noiembrie 2019. O zodie primește o veste care îi schimbă viața

Ce anunță astrele pentru azi.


In articol:

Horoscop 10 noiembrie 2019. Se anunță o zi de vis pentru una dintre zodii. Iată ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte:


BERBEC

Nu te poţi rupe încă de o situaţie tristă din trecut, pentru că ori de câte ori credeai că ai uitat cele întâmplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumină.

Cineva din preajma ta are grijă să-ţi reamintească iar şi iar prin ce ai trecut şi cum să te detaşezi de trecut în asemenea condiţii? E nevoie de un efort de voinţă pentru a scoate din viaţa ta tot ce te întoarce în trecut, deci fă puţină ordine! Numai de tine depinde să arunci balastul care nu-ţi mai este util, ca să nu duci după tine amintirile care nu-ţi fac nicio plăcere.


TAUR

Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deşi toate au un ritm specific de înaintare, deşi eşti convins că toate sunt scrise undeva şi programate foarte bine, de data aceasta eşti uimit de ceea ce se întâmplă, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut. Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit şi pentru eventuale modificări chiar şi în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu.
Deciziile de azi vor influenţa ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

Nativii zodiei Leu, sfătuiți să profite din plin de oportunitățile apărute

 

GEMENI
Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior.

E un moment bun să faci o schimbare în modul tău de a fi, deci poţi începe cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu lookul, cu părul sau machiajul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care te vor vedea ceilalţi. Ai toate şansele să atragi ochii tuturor asupra ta dacă decizi chiar de azi o transformare profundă, vizibilă, uimitoare pentru ceilalţi şi chiar şi pentru tine.

RAC
Meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priveşti spre cer şi să ceri ceea ce vrei să primeşti. Vei fi răsplătit din belşug, pentru că tot ce faci, tot ce reprezinţi e felul în care Dumnezeu te-a lăsat pe pământ şi dacă El te iubeşte aşa, tu de ce te-ai privi cu alţi ochi? Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o străfulgerare de gând extraordinar care îţi transmite că eşti o persoană specială şi că cineva acolo sus te iubeşte! Profită de această senzaţie superbă că eşti ocrotit, că eşti iubit şi apreciat, că eşti în siguranţă, şi îndrăzneşte să ceri şi mai mult. Meriţi, pentru că şi tu ai făcut atâtea lucruri minunate!

Citeste si: Rune Mihai Voropchievici noiembrie 2019. Gemenii află un adevăr care le schimbă viața

Citeste si: EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 10- 16 noiembrie 2019. Mercur retrograd vine cu lacrimi amare pentru patru zodii

Citeste si: Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

LEU
E momentul perfect pentru distracţie, iar ocazii vor apărea multiple, totul e să profiţi tu de ele din plin! Prietenii te invită să ieşi, dar ai avea chef şi de o aventură nouă, indiferent în ce plan vrei să-i dai startul. Că e o escapadă pe afară sau că e o aventură romantică, ieşind la vânătoare de inimi, te simţi bine în pielea ta şi te distrezi cu adevărat, cum n-ai mai făcut-o demult. Te comporţi ca un copil pus pe şotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru că ştie că umorul lui este gustat şi corect interpretat de ceilalţi.

FECIOARĂ

Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, şi la un astfel de final de drum ai ajuns şi tu azi. Trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care ţi-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzaţie de linişte care îţi va lipsi enorm de acum înainte. Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfârşit. Vei trece la o altă etapă care poate veni cu altceva nou şi poate la fel de bun, deci spune adio trecutului! Citește continuarea pe ACVARIA.COM.


Abonează-te pe

Citește și:

Rune Mihai Voropchievici noiembrie 2019. Gemenii află un adevăr care le schimbă viața

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri