EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 10 - 16 noiembrie 2019. Mercur retrograd vine cu lacrimi amare pentru patru zodii


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Horoscop Mariana Cojocaru 10- 16 noiembrie 2019. Iată cu ce surprize neplăcute vine cvintilul Marte-Mercur retrograd, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec- Cvintilul Marte-Mercur Retrograd aduce pentru voi situații limită, greu de depășit. Cuadratura pe care Soarele Natal o face cu Axa de Destin complică lucrurile și vă face să vă întrebați de ce vi se întâmplă aceste lucruri. La unii iau naștere acum aceste situații și vor da de greu când nici nu se așteaptă.

Aici v-am descris mecanismul, căci sfaturile pe care le așteptați sunt pe harta voastră natală.

Citeste si: Partenerul ideal, în funcție de zodie! Cu cine te potrivești perfect, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Citeste si: Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

Citeste si: Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie

Taur- La voi este un alt cvintil care vă poate crea probleme acum sau pe viitor: cvintilul Mercur Retrograd-Venus(una din patroanele voastre astrale). Mulți nativi și native, indiferent de vârstă, chiar dacă acum spun că le este bine, vor vedea cât de dur le poate afecta viața și viitorul. Apoi ajung să mă caute când le ajunge cuțitul la os. Pe astrograma natală pot să văd exact ce-I așteaptă și cum pot depăși.

Gemeni- Cele două cvintile de care menționam la Berbec și Taur(citiți) vă vizează în mod direct și chiar dublu, având în vedere că aparțineți unui semn zodiacal dublu, dual. Pentru a înțelege situațiile grele și capcanele care se anunță pe viitor, e important să vă studiez individual astrograma și să vă arăt căile de eliberare. Ați văzut la TV și brătările talisman pe care le confecționez pentru sănătate, bani, etc.

Rac- Mulți dintre voi sunt în căutare de leacuri, soluții, ieșiri din problemele grele sau delicate(acum, dar limită în anul care urmează) pe care le ridică prezența Karmei în constelația voastră. Unii se pot declara fericiți acum și pot spune când citesc că le merge bine, dar situația va fi la extrema cealaltă pe viitor(căsătorii, alianțe, succes, copii, etc). Doar în astrograma karmică vă pot descifra secretele.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Partenerul ideal, în funcție de zodie! Cu cine te potrivești perfect, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri