Horoscop 1 ianuarie 2019. Prima zi din an îți inspiră sentimentul de mulțumire că ai încheiat cu bine o etapă


Horoscop zilnic 1 ianuarie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru prima zi a noului an.

Horoscop 1 ianuarie 2019 Capricorn.

Privești spre trecut cu un dram de nemulțumire, poate chiar de supărare, pentru că anul care se încheie ți-a oferit și unele surprize neplăcute în relația cu oamenii. Au dispărut persoane din viața ta, ai pus punct unor relații, ai pierdut prietenii, dar așa e viața, nimic nu-i veșnic. Dacă s-au terminat, înseamnă că s-a încheiat și rolul lor, deci închide capitolul!

Sentimentul cu care intri în noul an e acela de RELAȚII NOI, parteneriate noi, asocieri noi, medii noi, prieteni noi, deci nu trebuie să lupți să recuperezi relațiile care s-au rupt în 2018, ci să găsești alți oameni care să merite prietenia și încrederea ta. Cu siguranță, există, deci fii deschis spre socializare, relaționare, comunicare, lucru în echipă, orice activitate în care ai putea avea șansa să cunoști oameni noi cu care să legi prietenii de durată. Gândește-te ce poți să faci ca să-ți lărgești anul acesta cercul de cunoștințe, pentru că, de unde nici nu te aștepți, se poate ivi un om cu care ai putea lega o relație cu totul aparte. Poate un partener de afaceri, poate un partener de viață, deci deschide-te spre oameni.

Un sfat: dacă ai ocazia să te afli în medii cu mulți oameni, nu sta pe alături de cei cu care ești obișnuit, ci caută compania celor noi, cu care nu ai mai discutat, a necunoscuților, a persoanelor pe care nu le știi foarte bine. Nici nu știi ce prietenie se leagă chiar azi! LA MULȚI ANI!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri