HEPATITA C, boala cruntă a ficatului. Cauze spirituale


Dureri frecvente de stomac, pierderea poftei de mâncare, oboseală, greaţă, insomnia pot trăda instalarea hepatitei C

Hepatita C este o boală infecţioasă a ficatului, cauzată de infecţia cu virusul hepatic C și afectează organismul pe termen lung Hepatita este o inflamaţie a ficatului cauzată de un virus.

Acesta nu se instalează în corp decât atunci când mediul intern o permite, și aici ne referim atât la slăbiciune fizică, cât și la gânduri, emoții negative.

Virusul hepatic C se transmite prin sânge, cel mai adesea în urma unei transfuzii, intervenții chirurgicale sau stomatologice. Hepatita C este o afecţiune care afectează întreg organismul, cel mai adesea simptomele sale sunt o stare de oboseală cronică, pielea capătă o tentă gălbuie, lipsa poftei de mâncare, greţuri, febră, urină închisă la culoare, insomnie, dureri abdominale.

Citeste si: Nu se moare de bătrânețe, ci de boală! Ana Aslan a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre secretele longevității

Ficatul mai este numit și "uzina vie a corpului", deoarece este organul care curăţă sângele de toxine şi astfel contribuie la menținerea homeostazei. Pe de altă parte, ficatul este și locul din corp comparat în medicina tradițională chineză (MTC) cu elementul lemn, care dacă este dizarmonic, generează stări intense de furie, mânie, ură, invidie, agresivitate, adică o explozie de emoții negative.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri