„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani

„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani
„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani

Moartea bruscă a astrologului Mădălina Manole a uimit întreaga țară. Tânăra a decedat luni seară, la vârsta de 39 de ani.

Familia ei a fost cea care a dat vestea cumplită, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Cei care au cunoscut-o sunt foarte îndurerați și nu o vor uita niciodată.

Citește și: „Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole.” Andreea Marin, la un pas să își ia viața

Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață

Familia Mădălinei a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, unde i-au anunțat pe cei care o cunoșteau pe tânără, că aceasta a plecat dintre ei și că vor reveni cu informații, când vor afla detalii.

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii.

Vă mulțumim!”, a anunțat familia Mădălinei.

În momentul actual, apropiații nu confirmat cauza decesului, dar se pare că Mădălina Manole s-ar fi stins din viață din cauza unui stop cardiac.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cei care au fost apropiați de familia ei au spus că a fost internată în anul 2022, deoarece suferea de colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal.

După anunțu l decesului cunoscutului astrolog, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a Mădălinei Manole de cei care au cunoscut-o.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot să cred! Tot sper să fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat, Dumnezeu să te odihnească și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne, câteodată nu te înțelegem, numai tu

știi să le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mădă!", au fost câteva din mesajele pentru astrolog.

Citește și: „Nașa mi-a dat un mesaj.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, certați, după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive

Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață
Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Cum a ajuns astrolog

Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, dar la un moment dat a devenit fascinată de astrologie. Până să ajungă să aibă această profesie, ea a lucrat în televiziune, ulterior îndreptându-se către prin și online și a scris la mai multe reviste, unde scria horoscopul.

Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă”, anunța televiziunea publică în urmă cu doi ani.

Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață
Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăitCitește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

“Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

„Era de nerecunoscut”. Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion cu câteva zile înainte să moară

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies