„Era de nerecunoscut”. Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion cu câteva zile înainte să moară


Înainte să își pună capăt zilelor, Mădălina Manole a fost prezentă în platoul emisunii pe care o prezintă Răzvan Simion. Ce i-a spus celebra cântăreață la momentul respectiv?


In articol:

Răzvan Simion a vorbit despre depresia postnatală, specificând diferența dintre percepția oamenilor în legătură cu acest subiect de acum, față de anul 2010, când Mădălina Manole s-a sinucis. Prezentatorul de televiziune a vorbit despre ce i-a spus artista cu doar câteva zile înainte de tragedie.

Citeste si: Dan Negru, mesaj emoționant pentru fiul Mădălinei Manole! Ce a transmis prezentatorul: „De la mama ta încoace...”

 Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion

Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion

[Sursa foto: Instagram]

Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion

Răzvan Simion a vorbit despre vizita Mădălinei Manole în platoul emisiunii pe care o prezintă, la doar câteva zile înainte de tragedie. Ei bine, acesta a dezvăluit că solista era foarte schimbată la vremea respectivă.

„Mă bucură că putem să vorbim de terapie, de shamanism, de creștinsim și de suferințele omului modern: anxietate, depresie. După perioada asta de pandemie putem să vorbim liber și să nu însemne că ai ceva la cap dacă te duci la terapie. Pe vremea când eu vorbeam de depresie postpartum, depresia postnatală la mămicile indiferent dacă erau tinere sau mai coapte... depresia asta se instalează pentru că e hormonal...

eram considerat ca unul care le caută în coarne unor doamne care nu vor să se întoarcă la muncă. Până când a dispărut Mădălina Manole. La o săptăpmână după ce a fost la noi în emisiune. Când a fost la noi în emsiune era de nerecunoscut”, a povestit el.

Citeste si: Cătălin Botezatu spune adevărul despre relația pe care a avut-o cu Mădălina Manole: "Eram amândoi..."

 Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion

Ce i-a dezvăluit Mădălina Manole lui Răzvan Simion

[Sursa foto: wowbiz]

Răzvan Simion: „Cei din jurul ei au ridicat din umeri”

Prezentatorul TV a mai precizat că oamenii din jurul artistei au fost indolenți în acea perioadă și că nu au dat importanță la ceea ce se întâmpla în viața ei.

„Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni. Pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți, ea a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și se oferă ajutor oamenilor imediat după naștere, iar mamele sunt ținute sub supraveghere nu pentru că este un moft, ci pentru că depresia există și e a naibii de periculoasă și pentru mamă, dar și pentru copil.

Dar noi putem să vorbim despre lucrurile astea fără să le mai luăm în râs, pentru că anii ăștia de pandemie, de izolare, asta ne-au învățat”, a mai declarat Răzvan Simion.


Abonează-te pe

Citește și:

S-au aflat noi detalii despre drama Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii: „A simţit că nu mai poate”. Ce s-a întâmplat cu doar câteva zile...

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este ALEXANDRU ARŞINEL. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

Calendar ortodox 17 august 2022. "Sfinte Mucenice Miron, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ingredientul secret care se pune în ardeii umpluți pentru a nu se întări
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri