Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii
Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii

Datoriile karmice sunt lucruri întâmplate într-o viață anterioară, care pot fi îndreptate în această viață. Află din rândurile de mai jos cum pot fi corectate greșelile din viața trecută, în funcție de data nașterii!

Adam Stavarache, numerolog, a vorbit în cadrul emisiunii “WOWnews” despre greșelile din viața trecută, care pot fi corectate în funcție de data nașterii.

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii

Greșelile din viața trecută pot influența prezentul și viitorul, deoarece sunt un bagaj dintr-o viață în cealaltă. Așadar, dacă o persoană nu se eliberează de energiile negative din viețile anterioare, este posibil să aibă partea de lucruri mai puțin plăcute în viața actuală.

“Eu folosesc o numerologie ca și Cabala, ceea ce înseamnă că pornește de la cele 22 de nume ale lui Dumnezeu, și avem așa: din 22, o să scădem, spre exemplu, 31-22= 9. Ăsta este numărul nașterii, deci, practic, toți copiii care s-au născut pe data de 31 și 9, acesta este numărul lor karmic. Dacă sunt născuți pe data de 30, numărul lor karmic este 8.

Adică se scad din ziua nașterii, de exemplu, ce depășește 22, și găsim o greșeală pe care sufletul o are, sau o relație karmică pe care el o are de învățat în această viață”, a spus el.

Citește și: Ultima cifră din anul nașterii, secretul destinului nostru

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 1

În viața trecută, persoanele născute în data de 1 nu au avut o relație bună cu fratele sau sora lor.

Așadar, ele trebuie în viața aceasta să întărească legăturile cu ei, dacă au, să stea mai mult în public și să fie cât mai unite cu persoanele din jur.

“Cei născuți pe 1 și cei născuți pe 23 au o lecție de învățat cu fratele sau sora lor. Dacă nu au frați sau surori, este important să își ajute femeile bărbații, și bărbații vice versa femeile.

Însă, în mare parte, aceste suflete au frați și au venit să aibă o relație bună cu aceștia. În viața trecută, cea mai mare greșeală, conform zilei de naștere, este că nu au avut o relație bună cu fratele, sora, și din acest motiv le recomand să întărească legătura cu ei, dacă au, bineînțeles, și să stea cât mai mult în public, să fie cât mai uniți cu cei din jurul lor”,
a spus numerologul.

Cifra 2

În viața trecută, persoanele născute în data de 2 au stricat foarte mult relațiile familiale și au creat intrigi. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să aibă o legătură bună cu mama lor, să o îngrijească și să o ierte dacă simt că a greșit.

“Persoanele care sunt născute pe data de 2 sau 24, deci interpretăm și în direcția aceasta, în viața trecută au stricat foarte mult relațiile familiale, practic au creat intrigi, și au venit aici ca să își ajute foarte mult mama.

Practic, persoana în viața aceasta, persoanele născute pe 2 și 24 au legătură energetică karmică cu mama lor, și le recomand ca aceste suflete născute pe data de 1 și pe data de 24 să aibă o legătură foarte bună cu mama lor, să o îngrijească și, dacă se întâmplă să aibă relații care îi afectează emoțional, le recomand să o ierte dacă simt că a greșit, să întărească legătura”,
a explicat el.

Cifra 3

În viața trecută, femeile născute în data de 3 nu au vrut să aibă copii. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să dea naștere, deoarece cu cât au mai mulți copii, cu atât le va merge mai bine. Bărbații născuți în data de 3 trebuie în această viață să își ajute mama și femeia. De cele mai multe ori, bărbații vor fi văzuți în roluri publice, deoarece au venit să aibă o legătură foarte bună cu femeile și să le ajute emoțional.

“Femeile născute pe data de 3 sau 25, în viața trecută, conforme numerologiei la nivel karmic, acestea nu au vrut să aibă copii. Practic, vin în legătura cu tot ce înseamnă copii și le recomand să facă copii. Cifra 3 în numerologie și în tarot asociem cu Împărăteasa, ceea ce înseamnă că ele au venit să dea naștere, să procreeze, cu cât fac mai mulți copii, cu atât le merge mai bine. Bărbații născuți pe 3 au venit să își ajute mama și femeia. Bărbații sunt adesea în roluri publice, pentru că au venit să aibă o legătură foarte bună cu femeile, să le ajute emoțional”, a spus specialistul.

Citește și: 6 previziuni despre 2023. „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 4

În viața trecută, persoanele născute în data de 4 nu au avut grijă de familia lor și nu au știut să fie responsabile. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să aibă grijă de familia lor, să ocupe joburi de conducere și să fie lideri. Femeile trebuie să învețe să lucreze cu bărbații și să aibă o relație bună cu tatăl lor.

“Cei născuți pe data de 4 și 24 au venit aici pentru a avea grijă de familia lor. Conform numerologiei, aceștia nu au avut grijă de familia lor, nu au știut să fie responsabili, și cumva au trăit din contul altora. Viața asta le dă șansă să aibă joburi de conducere, să conducă diferite proiecte, și sunt lideri. În schimb, femeile trebuie să învețe să lucreze cu bărbații foarte bine, și trebuie neapărat să aibă o relație bună cu tatăl lor”, a mai precizat acesta.

Cifra 5

În viața trecută, persoanele născute în data de 5  nu au avut o relație bună cu rudele. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să se înțeleagă bine cu familia, să construiască o familie și să aibă o relație bună cu partenerul.

“Cei născuți pe data de 5 sau 23 sunt persoane care au venit în viața aceasta să aibă o legătură karmică cu rudele ei, practic și cu tatăl ei, deoarece a venit să se înțeleagă bine cu familia, să construiască o familie și să respecte familia, tradiția și să aibă o relație bună cu partenerul”, a mai specificat numerologul.

Cifra 6

În viața trecută, persoanele născute în data de 6 au fost căsătorite și și-au înșelat mereu partenerii. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își păstreze relația și să se rezume la un singur partener.

“Cei care au cifra 6, în viața trecută cea mai mare greșeală este că au fost căsătoriți și și-au înșelat constant soțul, soția. În viața asta s-au născut pe cifra 6, cifra iubirii și în tarot a Îndrăgostiților special să învețe să mențină o relație și să se rezume la un singur partener”, a menționat el.

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 7

În viața trecută, persoanele născute în data de 7 au fost războinici. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să conducă, să unească oameni și să fie lideri.

“Numărul 7 reprezintă Faetonul în tarot, este o energie de mișcare, de lider care s-au născut să conducă, să fie publici și s-au născut să nu mai fie războinici. Greșeala lor majoră din trecut este că au fost războinici, în viața asta au venit să conducă oameni doar prin a nu face război, ci prin a uni oamenii”, a mai spus specialistul.

Cifra 8

În viața trecută, persoanele născute în data de 8  nu au știut să ofere dragoste, atenție și bani. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ofere cât primesc și să aibă grijă la documente, pentru că de multe ori le pot pierde.

“În viața trecută nu au respectat legea cauzei și efectului, sau să o numim direct legea karmei. Practic, au primit dragoste, atenție, bani și nu au știut să ofere. În viața asta, ei trebuie să învețe să ofere cât primesc, și să aibă grijă la tot ce înseamnă documente, pentru că adesea le pot pierde”, a precizat el.

Citește și: 3 zodii vor fi afectate de Mercur retrograd, la începutul anului 2023

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 9

În viața trecută, persoanele născute în data de 9 și-au părăsit familia. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își întemeieze o familie, să nu stea izolate și să ghideze alte persoane.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

“Cei născuți pe data de 9 în viața trecută și-au părăsit familia. De aceea, adesea, pot apărea probleme în familia lor, trebuie să învețe să își facă o familie, le recomand să nu stea izolați pentru că au tendința, purtând energia nouă. Aceștia au o conștiință foarte încărcată la nivel subconștient cu diferite cunoașteri din viața trecută pe care în viața asta trebuie să le-o dea altor persoane, să ghideze pe alții”, a mai spus acesta.

Cifra 10

În viața trecută, persoanele născute în data de 10  au fost răsfățate și nu au știut să gestioneze banii, având multe împrumuturi. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să nu repete greșelile și să învețe să fie mai blânde.

“În viața trecută, dintre toți, sunt cei mai răsfățați deoarece karma lor este cea mai ușoară, reușesc cu ușurință în viață dacă sunt suflete blânde. De aceea, le recomand să învețe să fie foarte blânzi. Greșeala bărbaților și femeilor din viața trecută este că nu au știut să gestioneze cum trebuie banii, și s-au împrumutat foarte mult la bănci, la cămătari, și în viața asta nu le recomand să facă acest lucru”, a mai menționat numerologul.

Cifra 11

În viața trecută, persoanele născute în data de 11  au pus presiune pe alți oameni. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își ajute mai mult familia și să își mențină obiectivul.

“În viața trecută au pus multă presiune pe alte persoane. Ele trebuie să învețe să își mențină obiectivul chiar dacă adesea apar întârzieri. Sunt persoane care au venit să își ajute mai mult familia, care pun extrem de multă presiune pe umerii lor și care muncesc foarte mult”, a spus el.

Cifra 12

În viața trecută, persoanele născute în data de 12  au sacrificat oameni. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ofere foarte mult, să se sacrifice din dragoste, și să aibă grijă de familie și oameni, în general.

“Persoanele care s-au născut pe data de 12 au foarte multă înțelepciune, sunt extrem de creativi. În viața trecută au sacrificat oameni, sau dacă nu au făcut-o, au făcut victime alte persoane, și în viața asta ei s-au născut ca să ofere foarte mult, să se sacrifice din dragoste, și trebuie să învețe să aibă grijă de familie, de oameni, le recomand joburi în care participă la acțiuni caritabile, ca asistente medicale, spre exemplu”, a mai explicat acesta.

Cifra 13

În viața trecută, persoanele născute în data de 13  au făcut crime. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să facă copii, să aibă o relație bună cu tatăl lor și să lucreze cu oameni.

“Aceste persoane în viața trecută au omorât, sau dacă nu au făcut-o, au făcut crimă. În viața asta ei trebuie să dea cât mai mult naștere, să aibă o relație foarte bună cu tatăl lor. Le recomand acestor persoane să lucreze cu mulți oameni”, a mai specificat el.

Cifra 14

În viața trecută, persoanele născute în data de 14  au fost zgârcite și egoiste. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să aibă relații mai bune cu familia, să o întărească și să învețe să dăruiască mai mult decât primesc.

“Cei născuți pe data de 14 în viața trecută au energia cumpătării, a echilibrului în tarot. Această energie spune că este energia care ține de transformare, de echilibrare, de alchimizare. Practic, numărul 14 sau persoanele născute pe data de 14 au venit aici să învețe să aibă relații mai bune cu familia lor, să o întărească și să învețe să dăruiască mai mult decât primesc, același lucru ca a celor născuți pe data de 8. Cumva greșeala lor majoră, a persoanelor născute pe 14, este că au fost un pic mai zgârciți și destul de egoiști, în viața asta doar oferă mai mult și sunt foarte blânde, sunt foarte creative, sunt oameni foarte buni în viața asta”, a spus numerologul.

Citește și: Numerele norocoase în 2023 pentru fiecare!

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 15

În viața trecută, persoanele născute în data de 15  au fost dure și foarte egoiste. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să lucreze cu oamenii, deoarece la asta se pricep cel mai bine.

“Cifra 15, reprezintă energia din tarot, energia diavolului. Persoanele care ispitesc, adesea, ocupă job-uri de conducere, în general multe persoane sunt născute pe 15 lucrează foarte mult cu publicul, deoarece la asta se pricep ei cel mai bine. Greșeala majoră a persoanelor născute pe 15 este că în viața trecută au fost un extrem de duri și foarte egoiști, iar din acest motiv au ținut o altă persoană legată de ei”, a mai spus el.

Cifra 16

În viața trecută, persoanele născute în data de 16  au fost materialiste. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ghideze și să rămână unite cu partenerul de viață.

“În viața trecută cea mai mare greșeală a persoanelor născute pe 16 este că au dărâmat bogăția altor persoane, au stricat bune materiale, și au fost extrem de materialiști. În viața asta au venit ca să trezească oamenii spiritual, să ghideze, sunt oameni care trebuie să învețe despre lucrurile acestea. Aceștia au ca lecție karmică de a rămâne uniți cu partenerul sau partenera”, a specificat el.

Cifra 17

În viața trecută, persoanele născute în data de 17 au furat munca altor persoane. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își găsească propria cale și să lucreze în mass-media.

“Cei pe 17 poartă energia stelei, sunt persoane stelare. În viața trecută aceștia n-au știut să fie creativi, și au furat munca altor persoane. În viața aceasta trebuie să își găsească propriul lor talent, propria lor cale. Le recomand să își găsească ceva în mass-media, să lucreze cu public larg.”, a mai spus el.

Cifra 18

În viața trecută, persoanele născute în data de 18  au înșelat oamenii și partenerii prin diferite forme. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să nu mai repete greșeala.

“Greșeala lor majoră din viața anterioară este că au fost țepari, au înșelat oamenii prin diferite forme, sau și-au înșelat partenerii în mod constant fără ca aceștia să știe, și știți cum este conform legii karmice, ceea ce faci adesea poți primi. Le recomand în viața aceasta să nu mai facă aceeași greșeală”, a mai menționat invitatul.

Cifra 19

În viața trecută, persoanele născute în data de 19 au luat bani pe nedrept. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ofere bani, să își susțină familia și să aducă prosperitate în viața celorlalți.

“Pe data de 19 aceștia sunt cămătari din viața trecută. Sunt persoane solare, reprezintă Soarele în tarot, este o energie care ține de a fi cât mai mult în fața publicului. Aceste persoane din viața trecută au luat bani pe nedrept altor persoane. În viața asta trebuie să dea bani, să susțină familia, să aducă prosperitate în viața celorlalți.”, a precizat numerologul.

Cifra 20

În viața trecută, persoanele născute în data de 20 și-au părăsit neamul. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își întemeieze o familie și să o păstreze unită. 

“În viața trecută și-au judecat foarte mult rudele și și-au părăsit neamul. În viața asta, cei născuți pe 20 pot avea probleme în vectorul familiei. Adesea există despărțiri, însă le recomand să își facă o familie și să își țină familia unită.”, a menționat specialistul.

Cifra 21

În viața trecută, persoanele născute în data de 21 și-au trădat patria. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să găsească colaborări în străinătate și să aducă în țară cât mai multe beneficii.

Citește și: Cum arată fetița lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Concurentul este un tătic mândru: „Te iubesc dincolo de cuvinte”- kanald.ro

Citește și: "Fata mea putrezește în mormânt, el..."- Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș- stirilekanald.ro

“Cea mai mare greșeală pe care au făcut-o este că și-au trădat patria, nu au participat la susținerea ei. De aceea, cei născuți pe data de 21 lucrează mai bine în afara țării decât în propria țară. Le recomand să găsească cumva colaborări cu străinătatea, să aducă cât mai mult acest lucru, și le va merge mult mai bine în viață.”, a spus acesta.

Cifra 22

În viața trecută, persoanele născute în data de 22 nu au făcut copii sau poate au fost părinți duri cu aceștia.  Așadar, ele trebuie în viața aceasta să facă copii, să se implice în acțiuni caritabile și să susțină copii.

“În viața aceasta trebuie să facă copii și să susțină copiii. În viața trecută, cea mai mare greșeală karmică a lor este că nu au făcut copii, nu au vrut să aibă grijă, poate au fost părinți mai duri cu copiii lor. În viața asta le recomand să se implice în acțiuni caritabile, să susțină copii și să facă copii”, a menționat el.

Citește și: Ce este karma familială

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 23

În viața trecută, persoanele născute în data de 23  au avut probleme cu frații. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să rămână unite cu partenerul de viață.

“Greșeala lor majoră este cu fratele sau sora, dacă au. Dacă nu, trebuie să rămână uniți cu soția sau soțul”, a spus el.

Cifra 24

Persoanele născute în data de 24  trebuie în viața aceasta să mențină relații deoarece au probleme în acest sens, inclusiv femeile, care trebuie să facă copii și să-și imbunătățească calitatea vieții.

“Cei cu data nașterii 24 trebuie să mențină relații pentru că, adesea, au probleme în direcția aceasta, inclusiv femeile, de aceea le recomand să facă copii mai rapid, să-și imbunătățească calitatea vieții prin a învăța să se lase puțin dominate de bărbat”, a menționat specialistul.

Cifra 25

Persoanele născute în data de 25  trebuie în viața aceasta să aibă grijă de copii.

“Persoanele născute pe 25, este 3, deci este vorba de copii. Fie că sunt bărbați sau femei, au venit ca să aibă grijă de copii.”, a specificat acesta.

Citește și: Cum se calculează compatibilitatea în numerologie. Află dacă vă potriviți sau nu

Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Cifra 26

Persoanele născute în data de 26  trebuie în viața aceasta să susțină familia financiar și să rămână unite cu partenerul.

“Să administreze familia cu bani, așa cum am spus, și să rămână uniți cu partenerul, exact ca la 25.”, a mai spus el.

Cifra 27

Persoanele născute în data de 27  trebuie în viața aceasta să își facă propria regulă de viață și să nu mai copieze alte tipare.

“Trebuie să învețe să își creeze propria lor informație. Aceste persoane născute pe data de 27 în viața asta trebuie să își facă propria lor regulă de viață și să nu mai copieze alte tipare”, a mai spus acesta.

Cifra 28

Persoanele născute în data de 28  trebuie în viața aceasta să învețe să își păstreze relația, să nu înșele și să aibă o relație foarte bună cu sexul opus.

“Este o lecție karmică mai ales pentru femei pe relații. Ele trebuie să învețe să își păstreze relația, să nu își însele partenerul și să aibă o relație foarte bună cu sexul opus”, a menționat el.

Cifra 29

În viața trecută, persoanele născute în data de 29  au fost războinici. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să învețe să aibă grijă de mama și tatăl lor și să își caute un mentor.

“Să nu mai fie războinici, femeile să învețe să își coboare energia în una mai feminină, și să învețe să aibă grijă de mama lor, de tatăl lor. Aceștia de obicei duc un conflict interior și nu știu pe ce cale să o ia, și le recomand întotdeauna să caute mentor”, a spus numerologul.

Cifra 30

Persoanele născute în data de 30  trebuie în viața aceasta să învețe să ofere dragoste, să ofere mai mult decât primesc, și să aibă grijă de copii.

“Să învețe să ofere multă dragoste, cifra 3 a Împărătesei, și să ofere mai mult decât primesc, și să aibă grijă de copii”, a precizat el.

Cifra 31

În viața trecută, persoanele născute în data de 31 nu au avut relații stabile. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să întărească legăturile cu tatăl lor.

“Să învețe să rămână în relații stabile, greșeala lor majoră, și să aibă o legătură foarte bună cu tatăl lor. Adesea, cei născuți pe 31 trebuie să întărească legătura cu tatăl extrem de bine, indiferent de sex”, a încheiat acesta.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Ce semnifică, de fapt, anul 2023

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

De ce nu mai vor copiii lui Alin Oprea să știe de el: "Și eu m-am simțit abandonat și trădat și poate și ei s-au simțit la fel"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

A murit Preotul Gheorghe! Breaking news


Cookies