Greșeli pe care le fac femeile într-o relație. Ce faci ca să nu le mai repeți


Deseori, femeile au tendința să repete anumite greșeli în relație de care nu își dau seama întotdeauna. Însă știați cum puteți să nu le mai repetați?


In articol:

Aflați

din rândurile următoare doar câteva greșeli pe care femeile obișnuiesc să le facă, câteodată conștient, alteori nu. În plus, descoperiți și cum le puteți evita, pentru a avea o relație fericită alături de partener.

 

Greșeli pe care le fac femeile într-o relație

Trec de la o extremă la alta

Un aspect care îi bagă complet în ceață pe bărbați într-o relație, este legat de stările pe care femeile le au, de la un minut la altul. Dacă îți dorești ceva din partea unui bărbat, ar trebui direct să îi spui, pentru că el nu va fi în stare să descopere singur, mai ales dacă starea ta se schimbă destul de repede.  

Se plâng prea mult

Femeile tind deseori să își exprime liber nemulțumirile pe care le au în fiecare zi. În loc să petreacă timp alături de partener și să se bucure de acesta, ele preferă să se plângă și să povestească tot ce fac pe timpul zilei. Deși anumite subiecte nu reprezintă lucruri importante, femeile își doresc să le povestească și partenerilor prin ce au trecut, pentru a depăși situația. Bineînțeles că partenerul te va asculta, însă cu siguranță își va dori să discutați și despre altceva.

femeile exagereaza cu iertarea

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie

Au tendința să arunce cu ușurință replici acide

Din cauza spiritului critic pe care îl au femeile, cu cât va avansa relația mai mult, cu atât vor apărea tot mai multe nemulțumiri față de partener. Va interveni o dorință profundă de a-l transforma pe partener în bărbatul ideal. Acesta este și unul dintre motivele pentru care bărbații își doresc o altă parteneră.

Nu cunosc fericirea atunci când o întâlnesc

În momentul în care se îndrăgostesc femeile, acestea se simt în al nouălea cer și trăiesc toate sentimentele la intensitate maximă, însă odată cu trecerea timpului, încep să observe din ce în ce mai mult defectele din relația lor. Cu toate că partenerul de lângă ele le oferă ce au nevoie, acestea au tendința de a pune accent mai mult pe aspectele care le nemulțumesc.

Exagerează cu iertarea

Dacă o femeie va ierta bărbatul de lângă ea de prea multe ori și vor acorda șanse în mod continuu, el se va învăța sub această formă și va continua să greșească. Va învăța că ai o slăbiciune față de el și în momentul în care se va întoarce din drum, el o să știe că va fi mereu primit. Prea multe compromisuri pe care le vei face, îți vor scădea stima de sine și te vor face vulnerabilă.

cum recunosti o relatie toxica

Citeste si: De ce te evită un bărbat

Grăbesc cursul firesc al relației în care se află

Pentru că femeile au nevoie de stabilitate și de siguranță, acestea încep încă de la începutul relației să își facă planuri de viitor, care îl implică automat și pe partener. Femeile uită deseori că într-o relație există anumite etape care ar trebui să fie urmate pas cu pas, pentru ca relația să funcționeze așa cum trebuie.

Încearcă să vindece traumele trecutului prin relație

Anumite femei văd deseori în partenerul de cuplu, un salvator care este capabil să înțeleagă și să-i îndeplinească toate nevoile, afecțiunea, singurătatea, suportul și așa mai departe. Sentimentul de familiaritate pe care îl au față de partener, pot crea iluzia că împreună se vor salva prin dragostea pe care o simt.

Așteaptă ca bărbatul să le citească gândurile

Femeile au tendința să comunice astfel încât partenerul să își dea seama singur despre ce urmează să spună. Aluziile, momentele de tăcere și manipulare pot irita bărbatul în cele mai multe cazuri, mai ales dacă sunt realizate în mod repetat. Aceștia au nevoie întotdeauna de o comunicare deschisă și sinceră, nu de ocolișuri. Este o variantă mult mai bună de a-ți exprima sentimentele direct, pentru ca el să știe exact ce îți dorești și să evitați pe cât de mult posibil eventualele certuri.

femeile incearca sa vindece traumele din trecut

Citeste si: Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul altor femei


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul altor femei

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie

Ce înseamnă când fluieri în casă


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri