De ce te evită un bărbat


Vezi mai jos de ce te evită un bărbat și care sunt motivele pentru care nu se poate apropia de tine.


In articol:

Atunci când vine vorba despre o relație, nimeni nu poate spune că există o formulă secretă. Iată mai jos de ce te evită un bărbat, care sunt cele mai comune motive pentru care un bărbat se comportă indiferent cu tine, chiar dacă ți-a declarat că te place ori că te iubește.

Motivul numărul 1- Nu ești femeia potrivită pentru el

După o serie de flirturi în care ți-a dat de înțeles că te place, bărbatul își dă seama că nu ești femeia potrivită pentru el și atunci începe să te evite. Nu confunda politețea cu flirtul, poate că respectivul bărbat este doar politicos și nu are intenții romantice în ceea ce te privește și este pur și simplu un bărbat politicos sau galant.

De ce te evită un bărbat

Motivul numărul 2- Nu își dorește o relație serioasă

Acest lucru se poate întâmpla mai ales la începutul unei relații, când un bărbat are impresia că îi place de tine, dar își dă seama că nu vrea să meargă mai departe și din acest motiv poate începe să te evite. Dacă îi dai de înțeles că îți dorești o relație serioasă și vorbești despre un viitor alături de el și nu se află pe aceeași lungime de undă, atunci vei observa faptul că nu îți mai răspunde imediat

la telefon, contramandează întâlniri sau nu vă mai întâlniți așa de des. Dacă simți că te evită, te poți gândi și la acest motiv.

10 semne ca te place dar se teme

10 semne ca te place dar se teme, ce spun specialistii

[Sursa foto: PixaBay]

Este firesc și normal ca o persoană să își schimbe preferințele, așa că nu insista prea mult și lasă să treacă pentru că nu este în regulă să forțezi pe cineva să facă ceva.

Motivul al treilea- Îi este frică de respingere
Mulți bărbați obișnuiesc să nu își recunoască sentimentele.

Fie că au avut parte de experiențe neplăcute în trecut, au fost respinși și au trăit o despărțire dureroasă, unii bărbați aleg să se ascundă în spatele unui scut și să înceapă să te evite, pentru a nu trece prin aceeași experiență.

Citeste si: CITEȘTE: Ce este prietenia. Tipuri de prietenie

Specialiștii în relații recomandă să faci primul pas atunci când vine vorba despre o relație cu un asemenea bărbat. Preia inițiativa și arată-i că ești interesată de el și că ai gânduri serioase.

De ce te evita un barbat

De ce te evita un barbat, ce motive are

[Sursa foto: PixaBay]

Motivul al patrulea- Te evită atunci când greșește

Fiecare bărbat te poate evita atunci când se simte cu musca pe căciulă. Fie că este vorba despre înșelat ori a uitat să facă ceva, un bărbat poate începe să te evite atunci când se simte vinovat. Așteaptă să vezi ce se întâmplă înainte de a intra în panică. Cel mai bine ar fi să vorbiți deschis și să nu faci un caz din ceea ce se întâmplă.

Citeste si: DESCOPERĂ: 6 Metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul

Motivul al cincilea- Te evită pentru că i-ai greșit

Ce sa faci cand un barbat te ignora

Cum te comporti cu un barbat care te ignora

[Sursa foto: PixaBay]

Ei bine, și acesta poate fi un motiv pentru care partenerul tău te poate evita dacă i-ai greșit cu ceva. Recunoaște-ți greșeala și cere-ți iertare.

Motivul al șaselea- Ești prea insistentă

Evită să fii prea insistentă, nu lua mereu tu inițiativa și lasă-l pe bărbatul de lângă tine să ia decizii legate de cuplu, fie că este vorba despre o ieșire în oraș, despre alegerea unui film sau a unui restaurant ori despre planificarea unei vacanțe. Dacă nu se va descurca, atunci îți va cere ajutorul, dar lasă-l să dețină controlul într-o relație și nu te impune mereu.


Abonează-te pe

Citește și:

Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui.

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Tipuri de sărut și semnificația acestora. "Persoanele care se sărută mult sunt, de regulă, şi mai slabe pentru că sărutatul ajută şi la arderea caloriilor"

Secretele longevitatii: lucruri surprinzatoare care te ajuta sa traiesti mai mult

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri