Greseala pe care toata lumea o face cand prajeste oua. Te poti imbolnavi grav

Greseala pe care toata lumea o face cand prajeste oua. Te poti imbolnavi grav
Greseala pe care toata lumea o face cand prajeste oua. Te poti imbolnavi grav

Specialistii cotidianului german "Bild" ne spun ce alimente nu sunt bune pentru toata lumea. Iata trei exemple. Printre acestea se numara si ouale care nu sunt bine prajite sau fierte.

Oua

Consumul de ouă crude prezintă riscul de infecţie cu salmonela. Simptome: vărsături, crampe stomacale, diaree şi febră. Copiii şi persoanele în vârstă sunt cele mai expuse. Pont: gătiţi întotdeauna ouăle la peste 75 °C, ca să omorâţi agenţii patogeni.

Grasime incinsa

Grăsimile lăsate prea mult timp pe foc se descompun în compuşi chimici toxici, precum peroxizii, care inhibă activitatea unor enzime importante.

În plus, există suspiciunea că joacă un rol important în formarea tumorilor canceroase. Pont: nu încălziţi niciodată grăsimea la mai mult de 80°C.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Daca suferi de aceasta boala, nu mai consuma ghimbir

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies