Greseala pe care toata lumea o face cand prajeste oua. Te poti imbolnavi grav


Specialistii cotidianului german "Bild" ne spun ce alimente nu sunt bune pentru toata lumea. Iata trei exemple. Printre acestea se numara si ouale care nu sunt bine prajite sau fierte.

Oua

Consumul de ouă crude prezintă riscul de infecţie cu salmonela. Simptome: vărsături, crampe stomacale, diaree şi febră. Copiii şi persoanele în vârstă sunt cele mai expuse. Pont: gătiţi întotdeauna ouăle la peste 75 °C, ca să omorâţi agenţii patogeni.

Grasime incinsa

Grăsimile lăsate prea mult timp pe foc se descompun în compuşi chimici toxici, precum peroxizii, care inhibă activitatea unor enzime importante. În plus, există suspiciunea că joacă un rol important în formarea tumorilor canceroase. Pont: nu încălziţi niciodată grăsimea la mai mult de 80°C.

Citeste mai mult aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Negresele lui Mos Craciun - Deliciu pentru sarbatorile de iarna

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun

Daca suferi de aceasta boala, nu mai consuma ghimbir

Afla totul despre afrodisiacele pentru femei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Simina de la Puterea Dragostei o face praf pe Alexandra Stan de la Survivor! „Ești inutilă!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri