Greseala pe care o faci cand prepari mujdei! Uite metoda corecta


Asa se prepara cel mai bun si rapid mujdei de usturoi. Mereu ai facut gresit acest procedeu.

Greseala pe care o fac tot mai multe gospodine e ca nu il lasa cateva minute in frigider si uita sa adauge la urma un strop de apa minerala!

A pus usturoi in lapte cald si a baut imediat! Uite ce lucru uimitor i s-a intamplat!

Ingrediente:


O capatana de usturoi
2 lingurite de ulei
2 linguri de maioneza
3-4 linguri de smantana
marar si patrunjel uscat
lamaie
apa minerala

Cele mai bune leacuri cu usturoi pentru regenerarea ficatului

Mod de preparare:

Incepem cu usturoiul pe care il pisam si adaugam cele 2 lingurite de ulei peste el. Se mixeaza pana se formeaza o pasta. Amestecam, apoi adaugam maioneza si smantana. Ideea este intotdeauna sa punem de 2x mai mult smantana decat punem maioneza ca sa mai anuleze din gustul ei. La sfarsitul cremei, taiam lamaia in doua si doar jumatate din ea stoarcem in mujdei (lamaia anuleaza din gustul maionezei si din consistenta mujdeiului) si adaugam mararul si patrunjelul si apa minerala!
Cel mai bine este sa lasati putin in frigider ca sa se raceasca!

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri