Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos

Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos
Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos

Acesta este secretul celui mai pufos si crescut cozonac. Iata ce trebuie sa faci.

Mod de preparare:

Faina, ouale, zaharul si ligheanul in care veti framanta cozonacul trebuie sa fie la temperatura camerei. Cerneti faina in ligheanul pregatit. Ideal ar fi sa o cerneti de doua ori ca sa inglobeze cat mai mult aer si sa obtineti un cozonac cat mai pufos. Incalziti laptele. Nu trebuie sa fie fierbinte, ci usor caldut, abia sa se simta la mana. Dati deoparte 50 ml de lapte caldut pe care il vom folosi la maia, iar in restul de lapte dizolvati zaharul.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta turceasca: Balik Ekmek (peste in paine)

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Clipe cumplite pentru Loredana Groza, în prag de sărbători! Tatăl artistei se află în stare gravă la spital: „Tata…fă-te bine”

MESAJUL care a ieșit la iveală după înmormântarea Mălinei Guler: "Ne ascundem în spatele unei măști cu un simplu zâmbet încrezător, dar când ajungi acasă sau pe străzile întunecate, nimeni nu știe ce...". Internauții, CUTREMURAȚI de ce au aflat

Cheesecake de ciocolata in 3 culori, fara coacere - cea mai gustoasa reteta!

Veronica izbucnește în lacrimi după ce s-a întâlnit cu familia lui Ahmed. Ce a pățit concurenta „Casa iubrii”

Profesoară de 31 de ani, înjunghiată mortal de un elev din clasa a VIII-a! Un copil de numai 4 anișori a rămas acum orfan


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies