Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos

Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos
Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos

Acesta este secretul celui mai pufos si crescut cozonac. Iata ce trebuie sa faci.

Mod de preparare:

Faina, ouale, zaharul si ligheanul in care veti framanta cozonacul trebuie sa fie la temperatura camerei. Cerneti faina in ligheanul pregatit. Ideal ar fi sa o cerneti de doua ori ca sa inglobeze cat mai mult aer si sa obtineti un cozonac cat mai pufos. Incalziti laptele. Nu trebuie sa fie fierbinte, ci usor caldut, abia sa se simta la mana. Dati deoparte 50 ml de lapte caldut pe care il vom folosi la maia, iar in restul de lapte dizolvati zaharul.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta turceasca: Balik Ekmek (peste in paine)

Cine este și cum arată singura soră a lui Klaus Iohannis. Acum s-a aflat! FOTO

Asasinat! Fostul politician își lăsa copiii la școală atunci când a fost împușcat

Dana Roba, față nouă, viață nouă! Detalii despre intervenția estetică prin care a trecut recent

Cheesecake de ciocolata in 3 culori, fara coacere - cea mai gustoasa reteta!

Ce meserie are Iasmin Agoston, concurent la „Tempting Fortune România”. Iată cu se ocupa tânărul înainte de a participa la noul reality show de aventură

"L-a ucis, tocat și gătit cu legume" Șeful unui restaurant din Franța și-a mărturisit crima șocantă, urmată de un ritual învățat în Nepal


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies