Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos

Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos
Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce NU creste cozonacul si NU e pufos

Acesta este secretul celui mai pufos si crescut cozonac. Iata ce trebuie sa faci.

Mod de preparare:

Faina, ouale, zaharul si ligheanul in care veti framanta cozonacul trebuie sa fie la temperatura camerei. Cerneti faina in ligheanul pregatit. Ideal ar fi sa o cerneti de doua ori ca sa inglobeze cat mai mult aer si sa obtineti un cozonac cat mai pufos. Incalziti laptele. Nu trebuie sa fie fierbinte, ci usor caldut, abia sa se simta la mana. Dati deoparte 50 ml de lapte caldut pe care il vom folosi la maia, iar in restul de lapte dizolvati zaharul.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta turceasca: Balik Ekmek (peste in paine)

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Alertă de Crăciun! Raed Arafat a activat planurile de urgență, după avertizările făcute de meteorologi

Crăciunul l-a găsit în cel mai dureros loc...nu la masă, nu lângă brad. A mers acolo unde inima îi e frântă. În timp ce alții cântă colinde, Igor Cuciuc își strigă SUFERINȚA: "De ce, Doamne, trecem printr-o durere atât de mare, atât de grea pentru suflet?

Cheesecake de ciocolata in 3 culori, fara coacere - cea mai gustoasa reteta!

Veronica izbucnește în lacrimi după ce s-a întâlnit cu familia lui Ahmed. Ce a pățit concurenta „Casa iubrii”

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies