Gradina cu Artisti – Gradina de primavara


Pentru că vremea nu a ţinut cu noi, abia în weekendul 29 – 30 aprilie ne reintrăm în ritm, dăm jos din straturi şi din moleşeală şi ieşim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare şi aer curat, la cel mai relaxat şi relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, Grădina cu Artişti, din parcul Grădina Icoanei.

Sâmbătă, 29 aprilie, plănuim să vă trezim cu un workshop de percuţie cu djembe (tobe africane), tamburine, maracas, oceandrum şi multe alte minuni de zornăit, lovit şi zăngănit susţinut de Jean-Baptiste Manitou şi Ana Maria Arlequin, iar duminică, 30 aprilie,  vom avea un concurs de Cards against Humanity susţinut de prietenii noştri de la Creative Board Gaming.

Pentru că intrăm în al şaptelea an de când la Grădina cu Artişti am scos artizanii în stradă, pregătim târg mare cu 50 de meşteri pricepuţi care ne aduc haine, accesorii felurite, decoraţiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, îngheţată şi multe alte lucruşoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu îi chemăm doar să îşi expună comorile dar să ne arate şi din secretele manufacturării aşa că vă aşteaptă multe ateliere pentru cei mici şi mari: de ceramică cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susţinut de Mihai Grăjdeanu)şi  Asociaţia-Editura Istoria Artei, de împâslit lână cu Roxana Ştefănescu de la handmade-shic.ro, decoupage şi go cu Igloo after-school, şah cu Profu’ de Şah şi de decoraţiuni cu flori din hârtie colorată şi personaje din linguri cu Asociaţia Culturală Sarang Hangug.

În zona de lounge puteţi lenevi pe perne unde iarba creşte, puteţi savura o cafea aromată şi vă mai provocăm cu tatuaje temporare cu henna şi codiţe colorate cu aţă făcute de fetele de la Artizane.

Ca de obicei, prietenii noştri de la Dog Rescue România vin cu căţei şi pisici de cunoscut, iubit şi adoptat iar Fundaţia Visul Luanei şi Wilderness Research and Conservation ne vor învăţa ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obişnuiţi.

Se vor mai găsi în Grădina de primăvară cei mai faini artişti care cântă muzica străzii, cauză de susţinut de la minuni.ro, expoziţie de la Andreea Angheluţă Atelier şi standul comunităţii Work at Home Moms România, unde puteţi afla cum vă gestionaţi impulsurile creatoare când familia creşte.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artişti este liberă.

Anul acesta vă aşteptăm la patru ediţii: Grădina de Primăvară (22 – 23 aprilie), Târgul de Moşi (20 – 21 mai), Sânzienele (24 - 25 iunie), Sărbătoarea Recoltei (16 – 17 septembrie).

Programul complet al Grădinii de primăvară îl găsiţi pe pagina de Facebook Grădina cu Artişti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) şi pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.


Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan a facut senzatie la un eveniment monden cu o pereche de bascheti de 1200 de euro!!! Intreaga tinuta a costat o avere

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Cristina Mihaela alcatuieste o tinuta cat ai bate din palme. Iata cum s-a imbracat fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!”, la un eveniment monden. Video!

Andreea Marin, aparitie impecabila la un eveniment! Zana a imbracat o rochie superba! Foto!

Cristina Mihaela, finalista "Bravo, ai stil", tinuta chic la un eveniment monden!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri