Gică Popescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!


Gică Popescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Marți, la ora 23:00, la Kanal D, simbolul național al sportului românesc clarifică aspecte din viața personală și profesională.

Marți, 19 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, Gică Popescu va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai. După ce, în primele două ediții ale emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul larg a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea și Viorica Dancilă, personalități puternice în politica românească, iată că în ediția viitoare a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc.

Cel mai mare regret din cariera fostului fotbalist, perioada de detenție, dar și dacă faima de care s-a bucurat a fost un privilegiu sau o piedică, acesta sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi tratate în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare marți seară, ediție de ediție, personalități marcante din diverse domenii de activitate.

Fiecărui invitat i se vor adresa 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal al acestuia. 

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani, în Dubai. Cum a răspuns iubita lui Mario Fresh avansurilor?

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Viorica Dancila va raspunde celor 40 de intrebari adresate de Denise Rifai, în această seară de la ora 23:00, la Kanal D!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri