Elena Udrea, posesoarea unei genți de 13.000 de euro! Fosta politiciană a vorbit despre pasiunea ei pentru modă!


În urma interviului dat în exclusivitate în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifa” a postului de televiziune Kanal D, Elena Udrea a fost obligată să vorbească despre detalii controversate din trecutul său. Iată răspunsurile fostei politiciene!


In articol:

Numele Elenei Udrea este unul care va rămâne întipărit pe veci în memoria poporului român.

Mult timp, ea a fost considerată una dintre cele mai elegante femei din mediul politic românesc. Mai mult, aceasta a fost un exemplu pentru o multitudine de figuri publice din România.

Prețul celei mai scumpe genți din garderoba Elenei Udrea!

Una dintre cele mai așteptate întrebări adresate protagonistei noastre a fost despre cele mai valoroase piese vestimentare din garderoba acesteia. Averile cheltuite pe articolele de îmbrăcăminte ale Elenei Udrea sunt menționate chiar și în rechizitoriul procurorilor DNA, în vestitul dosar ”Gala Bute”.

Acesta este locul unde a fost adusă la suprafață cea mai semnificativă achiziție a fostului ministru: o poșetă Hermes Birkin din piele de crocodil. Valoarea poșetei este de 80.000 de euro! Și mai surprinzător este faptul că geanta a fost cel mai probabil cumpărată cu banii jos, având în vedere că nu există extrase de cont despre achiziție, conform procurorilor DNA.

”O zi din viața Elenei Udrea din acel moment însemna așa: cumpărături de 9.900

la Roberto Cavalli, de 9.700 de la Hugo Boss. Care este cel mai scump obiect din garderoba dumneavoastră?” a întrebat-o Denise Rifai în cadrul interviului său. 

Fiind confruntată cu dovezi legate de pasiunea dusă la extrem pentru modă, Elena Udrea recunoscut ca a fost pasionată de frumusețea genților și pantofilor încă de când nu își permitea să cheltuiască pe acestea sumele exorbitante menționate anterior. ”Îmi plăceau pantofii și gențile și atunci când le cumpăram cu 30 de lei, și îmi plac și acum când îmi permit de 3.000

de euro. Asta nu s-a schimbat și nu o să se schimbe niciodată. Sunt o femeie care a avut și încă mai are, acum mai puțin, recunosc, o pasiune pentru haine, pentru genți, pentru pantofi” a declarat ea.

Udrea se simte nevoită să împărtășească motivul care se ascunde în spatele dragostei sale pentru fashion și vorbește despre problemele aduse de stereotipurile prezente în vremurile ei de glorie: ”A contat la mine pentru că miza era puterea pe care o avea Elena Udrea în statul român la acea vreme. Cu ce poți să ataci o femeie daca nu cu părul blond, cu poșetele sau cu numărul de pantofi?”

”Câți pantofi are Elena Udrea? Mulți, dar deja mulți sunt demodați” declară în continuare fosta persoană politică. 

Cu toate acestea, a existat o perioadă din viața acesteia când cumpărăturile nu erau o prioritate pentru ea. ”Pot să vă spun că în Costa Rica nu mi-am cumpărat nimic, eram însărcinată și abia mă mișcam pe acolo, iar magazinele erau modeste” spune Udrea melancolică.

Elena Udrea însărcinată
Elena Udrea în timpul sarcinii sale[Sursa foto: Viva]

FOTO: VIVA!

Răspunsul ei final la întrebarea adresată este unul incert. ”Pantofi am, nu știu să spun câți exact, câteva zeci de perechi, dar cei mai mulți sunt demodați, ar trebui să-i dau.” 

Ce urmează este, însă, ceea ce aștepta toată lumea să audă. Cât a costat cea mai scumpă piesă din garderoba Elenei Udrea? ”Poșeta cea mai scumpă a costat 13.000 de euro și mi-a cumpărat-o Dorin Cocoș în 2011” a declarat ea, ignorând complet prețiosul exemplar Birkin din piele de crocodil, marca Hermes. 

”Ați apelat la intervenții estetice?” este următoarea întrebare adresată protagonistei noastre

Elena Udrea 2016
Elena Udrea recunoaște că a apelat la intervenții estetice![Sursa foto: Facebook]

Acesta este un subiect destul de controversat în ceea ce o privește pe Elena Udrea. Cei 46 de ani trăiți nu își fac deloc remarcată prezența pe chipul ei frumos și lipsit de riduri. De aceea, mulți se întreabă dacă aceasta a apelat vreodată la intervenții estetice. 

”Uneori da. Dar din acestea minore care se fac în cabinete simple, adică nu din acelea chirurgicale. Nu spun că nu s-ar întâmpla în viitor. Pe bune, pot să mă duc să mă fac blondă, deși nu sunt, și nu pot să fac un acid hialuronic în cearcăne? Sunt de părere că, dacă există aceste beneficii pe care știința ni le-a dat, trebuie să profităm de ele. Sigur ar fi bine cât de cât să încercăm un stil de viață sănătos, pentru că ajută și el foarte mult. Poate că ajută chiar mai mult decât o intervenție” a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Denise Rifai: „Este mana mea dreapta si tin foarte mult la el”

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Cum arată Elena Udrea atunci când merge la plajă? La 46 de ani, are o siluetă impecabilă. FOTO

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea! De ce a ales această zi pentru evenimentul religios?

Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica: "A fost mai greu ca în România"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Modele de unghii îndrăznețe pentru Halloween

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri