Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Un interviu incisiv despre viața de înainte, din timpul și de după mandatul de Premier al României.

Viorica Dancilă se va afla față în față cu Denise Rifai, într-un interviu exclusiv, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fostul prim-ministru al României va răspunde tirului de intrebări ale celebrei jurnaliste, despre funcția importantă pe care a ocupat-o în Guvern, despre gafele făcute si atât de comentate în spațiul public, dar și care este cea mai scumpă broșă pe care o deține în garderoba sa, toate acestea, dar și multe alte întrebări incomode își vor găsi răspunsul în această seară, în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai”.

“Este o  î ntâlnire foarte așteptată, cred că de toată lumea. Mi-am dorit foarte mult un interviu cu Viorica Dancilă, si iată că, în cele din urmă, se și intâmplă. Este un interviu plin de intrebări incomode, i-am adresat fostului premier Viorica Dancilă toate întrebările pe care mi-aș fi dorit să i le adresez. Intrebările sunt foarte variate, atât pe parte ce țin de chestiuni de styling personal, îndelung dezbătute în vremea mandatului său, cât și cele legate de relația sa cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Am încercat să aflu dacă îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea pentru cariera politică pe care a avut-o în ultimii  2 ani și jumătate și, cel mai mult, am încercat s ă  descopăr femeia Viorica Dancilă dincolo de politic”, a declarat Denise Rifai. 

În fiecare marți, de la 23:00, în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai” invitații – personalități din diverse domenii – vor oferi publicului telespectator Kanal D cele mai sincere răspunsuri la cele mai incomode întrebări.

Invitații vor avea la dispozitie 2 minute, pentru fiecare răspuns oferit, la cele 40 de intrebări adresate de gazda emisiunii, Denise Rifai. 


Abonează-te pe

Citește și:

Ilinca Vandici, primele declarații despre cel de-al doilea copil: „Încerc să fiu cea mai bună mamă”

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Zile libere de la stat în 2020. Când vor mai fi liberi românii anul acesta

Anunț de ultimă ora: tratamentul pentru Coronavirus s-ar putea produce și în România

Maria Ghiorghiu, profeție despre coronavirus: „A început lupta”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum știi că e momentul să ieși dintr-o relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri