Giani Kirita s-a impacat cu sotia dupa 8 ani. Cum a convins-o sa revina la sentimente mai bune


Dupa divortul de prima nevasta, Giani Kirita a incercat sa ramana un tata bun pentru copiii sai, dar si un barbat care sa aiba o legatura normala si civilizata cu femeia cu care a impartit peste 15 ani de viata.

 

Giani Kirita s-a impacat cu sotia dupa patru ani! Dupa o perioada in care nu s-au inteles deloc, cei doi au ajuns la sentimente mai bune!

In varsta de 40 de ani, Giani Kirita a renuntat la fotbal si a intrat in vizorul producatorilor de emisiuni, care au vazut in el o adevarata mina de aur! In ciuda faptului ca este un tip vulcanic, fostul capitan al echipei Dinamo este, pe de alta parte, un tip carismatic, luptator si cu o mare priza la telespectatori!

Giani Kirita, soc, s-a impacat cu sotia dupa patru ani! Ce s-a intamplat intre ei

Daca viata profesionala i-a mers ca pe roate, ei bine, in plan privat, situatia lui nu a stat pe roze intotdeauna! Astfel, este de notorietate faptul ca dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia cu care are si doi copii, superba Roxana, in varsta de 18 ani, si Marco, de 15, Giani a decis sa se desparta si fiecare sa isi urmeze propriul drum!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum îți prepari acasă masca de față din avocado, banană și ulei de măsline

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri