Gheorghe Mărmureanu, anunț important! Când va fi România lovită de un cutremur major: „Avem un centru unde se controlează...”


Gheorghe Mărmureanu, anunț important! Când va fi România lovită de un cutremur major: „Avem un centru unde se controlează...”

Ce spune Gheorghe Mărmureanu despre un cutremur major în România. Când trebuie să ne așteptăm la un seism major, potrivit specialiștilor.


In articol:

În ultimele săptămâni, s-au înregistrat 18 cutremure, potrivit specialiștilor INFP, seismele având magnitudini mici sau medii. Din acest motiv, mulți români s-au temut că va urma un cutremur major în perioada imediat următoare, iar Gheorghe Mărmureanu spune că o astfel de activitate seismică este absolut normală, peste tot în lume, iar oamenii nu ar trebui să fie panicați.

Directorul onorofic al INFP a dezvăluit la ce trebuie să ne așteptăm în perioada următoare. Potrivit acetuia, activitatea seismică este frecventă în toate regiunile globului, iar specialiștii studiază permanent aceste mișcări.

Citeste si: Anunțul cutremurător făcut de specialiști! Pădurea Amazoniană, epicentrul următoarei pandemii?!

În ceea ce privește România, directorul onorific INFP ne asigură că ne aflăm într-o perioadă ”normală” în ceea ce privește activitatea seismică.

Citeste si: Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Când va avea loc un cutremur puternic în România, potrivit ultimelor date

Un cutremur major în România nu se va produce în țara noastră prea curând, spune Gheorghe Mărmureanu, oferind și un interval destul de mare de timp, potrivit informațiilor pe care le deține și care sunt analizate de specialiștii INFP.

„Cutremure de acest gen se întâmplă în toată lumea. Noi avem un centru la Viena unde se controlează tot ce se întâmplă în lume. Lucrurile sunt, din punctul nostru de vedere, normale. Tot ce se produce în această parte a lumii sunt datorate mișcărilor din Marea Adriatică. În România nu poate fi vorba de un cutremur puternic la acest moment pentru cel puțin următorii 15-20 de ani”, a declarat Gheorghe Mărmureanu la România TV.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru 2020: „Un trup cu o sfoară groasă împletită...”

Anunțul cutremurător făcut de specialiști! Pădurea Amazoniană, epicentrul următoarei pandemii?!

CITEȘTE: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri