Anunțul cutremurător făcut de specialiști! Pădurea Amazoniană, epicentrul următoarei pandemii?!


Specialiștii au făcut un anunț cutremurător referitor la următoarea posibilă pandemie. Se pare că Pădurea Amazoniană ar putea fi punctul de plecare.


In articol:

Referitor la următoarele pandemii, nu se știe absolut nimic cu certitudine. Cu toate acestea, specialiștii au făcut un anunț cutremurător, declarând că locul de plecare al următoarelor epidemii poate fi Pădurea Amazoniană.

Citeste si: Marcel Vela, un nou avertisment pentru români: Virusul încă nu a fost învins!

Marele pericol din pădurea Amazoniană provine chiar din urbanizarea zonelor sălbatice, fapt ce favorizează apariția bolilor și virusurilor care se pot transmite de la animale către oameni, așa cum se presupune că a apărut și noul coronavirus (transmis de lilieci).

anunț cutremurător, pădurea amazoniană, pandemie, epicentru, pandemie pădurea amazoniană
anunț cutremurător, pădurea amazoniană, pandemie, epicentru, pandemie pădurea amazoniană

Un faimos ecologist brazilian, David Lapola, a mărturisit că următoarea pandemie, care ar putea avea efecte adverse covârșitoare la nivel global, va proveni din Pădurea Amazoniană.

Totodată, specialistul învinuește oamenii pentru această situație, pentru că urbanizează locuri care ar trebui să rămână sălbatice.

Citeste si: OMS: Virusul ar putea să nu fie eradicat niciodată

Pădurea Amazoniană, epicentrul următoarei pandemii- anunț cutremurător

Mai mult decât atât, oamenii nu doar că au invadat teritoriul în care animalele au fost singurii inhabitanți mii de ani, ci, potrivit specialistului David Lapola, vor să modernizeze și să urbanizeze zonele și regiunile respective.

Ecologistul brazilian studiază modul în care factorul uman influențează ecosistemele pădurilor tropocle și este de părere că pădurea Amazoniană este casa a milioane de specii de vietăți, precum și un loc plin de viruși.

„Amazonul este un rezervor imens de viruși. Ar fi bine să nu ne forțăm norocul,” a declarat specialistul brazilian în ecologie, David Lapola. De asemenea, accelerarea apariției unei noi pandemii este condiționată întru totul de factorul uman, având în vedere că oamenii duc la dispariția celei mai mari păduri tropicale (pădurea Amazoniană).

„Când creați un dezechilibru ecologic, atunci un virus poate sări de la animale la oameni,” a continuat David Lapola. Pentru a întări această ipoteză, ecologistul brazilian a explicat că HIV, Ebola sau febra dengue sunt virusuri produse astfel, care încă infectează sute de mii sau chiar milioane de oameni anual.

„Este istoric, toate acestea au fost virusuri care s-au răspândit pe scară largă pornind de la dezechilibrele ecologice,” a încheiat David Lapola.

Citeste si: Organizația Mondiala a Sănătății, anunț de ultim moment! Coronavirus, asociat cu HIV: „Este posibil să nu dispară niciodată”


Abonează-te pe

Citește și:

Organizația Mondială a Sănătății, veste extraordinară! Opt vaccinuri pentru noul coronavirus, COVID-19, se testează pe oameni!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Organizația Mondiala a Sănătății, anunț de ultim moment! Coronavirus, asociat cu HIV: „Este posibil să nu dispară niciodată”

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Mesaj de la profesorul Adrian Streinu Cercel pentru toate persoanele născute înainte de anul 1990

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are planuri de nuntă cu iubitul congolez: "Ne iubim de două luni"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri