Georgiana Lupu îl iubește pe Jador?! Ce a declarat Faimoasa: "Îmi place că este..."

georgiana lupu survivor 2021

Georgiana Lupu a recunoscut ce simte cu adevărat pentru Jador de la Survivor 2021. Ce spune Faimoasa?

Georgiana Lupu a recunoscut cât de dificilă a fost competiția Survivor 2021 și susține faptul că a dat tot ce a putut pentru a reuși să supraviețuiască. De asemenea, Faimoasa vorbește despre relația cu Jador.

Georgiana Lupu, despre relația cu Jador la Survivor 2021

Georgiana Lupu a mărturisit că îl place pe Jador, fostul coleg de la Survivor 2021, însă mai mult la fizic.

"Mie îmi place de Jador? Nu, nu-mi place de Jador! Nu este genul meu de om. Am rămas șocată într-adevăr, fiindcă eu am făcut o glumă despre el. Am rămas șocată, efectiv a trecut puțin timp și l-am văzut. Am fost și colegi, îl apreciez.

Este unul dintre cântăreții mei, din România, de manele, preferați. Nu este genul meu ca om, nu-mi place de el, nu-mi place caracteristic. Nu are nicio treabă cu tiparul meu de bărbat. Îmi place că este caterincos, este de treabă, este sufletist. Este un om care s-a ridicat și a pornit de jos. Pentru asta chiar îl apreciez", spune Georgiana Lupu.

Citeste si: Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp, la Survivor România 2021!

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

georgiana lupu faimosi survivor 2021
echipa Faimoșilor a început să se destrame din pricina certurilor iscate în Republica Dominicană[Sursa foto: Facebook Georgiana Lupu]

Faimoasa recunoaște că are amintiri frumoase din Republica Dominicană și va rămâne mereu cu puterea pe care a dobândit-o de-a lungul competiției.

Citeste si: Zanni și Ana Porgras, idilă la Survivor 2021?! Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

"Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus.

Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Mă doare că știu că aș mai fi rezistat. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

georgiana lupu despre jador
Georgiana Lupu recunoaște că îi pare rău de faptul că a părăsit competiția Survivor 2021[Sursa foto: Facebook Georgiana Lupu]

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite.

Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România", a spus Georgiana Lupu.Citește și:

Informaţie de ultim moment pentru fanii Survivor! Andrei Ciobanu, în stare gravă, la spital! ” E o dramă”

Georgiana de la Survivor România face dezvăluiri bombă despre foştii ei colegi! Ce a spus Faimoasa după eliminare?

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies