Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp, la Survivor România 2021!


Tensiunile între Jador și Culiță Sterp au atins cote maxime în Republica Dominicană. Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre cei doi prieteni.


In articol:

Tatăl și sora lui Jador vorbesc despre conflictul care s-a iscat între artist și Culiță Sterp la Survivor 2021. Care este motivul pentru care cei doi prieteni sunt pe cale să rupă firul amiciției?

Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp 

Jador și Culiță Sterp sunt unii dintre concurenții preferați de public la Survivor 2021. Cei doi prieteni dau totul atunci când vine vorba de câștigarea competițiilor și nu se lasă mai prejos atunci când pierd. 

Cu toate astea, având în vedere tensiunile care s-au acumulat de-a lungul zilelor, Jador și Culiță Sterp au ajuns să se certe și sunt pe cale de a desface o prietenie care durează de ceva timp.

Citeste si: Zanni și Ana Porgras, idilă la Survivor 2021?! Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Tatăl lui Jador vorbește despre conflictele care s-au ivit între fiul său și Culiță Sterp și spune că artistul nu vrea răul nimănui.

jador survivor 2021
Jador este unul dintre favoriții publicului la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

„Aici era vorba că i-a adus jigniri și și-a ieșit din fire.

S-a simțit foarte prost când i s-a adus problema asta doar lui. Acum caută să dea vina unul pe altul. Cine aduce energie negativă aici, caută un țap ispășitor. El caută să îi adune, dar strategiile lui nu prea sunt luate în seamă. Băieții văzând că este prea bun...

Citeste si: Andreea de la Survivor România, primele declarații despre nuntă: „Îi aștept cu drag”

Nu pot să spun că sunt invidioși, dar pe moment fiecare e indecis și încep problemele. Ei știu că nu îl pot da afară. Eu cred că atâta timp cât te cerți cu Jador, îți pui publicul în cap, dar Jador deja vorbește cu Culiță. Foarte repede iartă. Zice la foc automat, dar dacă el consideră că a greșit, tot el merge și cere iertare”, spune tatăl lui Jador.

culita sterp cearta jador survivor 2021
Culiță Sterp este pe cale de a rupe prietenia cu Jador în cadrul competiției Survivor România[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

De asemenea, sora lui Jador spune că fratele ei și Culiță Sterp au fost foarte buni prieteni până să ajungă în Republica Dominicană.

„Are așteptări de la Culiță, au mâncat din aceeași farfurie. Probabil Culiță din lipsa odihnei, a mâncării... Sunt foarte multe probleme pe care noi nu le vedem”, a precizat Camelia, sora Faimosului.

Tatăl lui Jador, despre cearta dintre Zanni și fiul său

Tatăl lui Jador a făcut referire și la scandalul dintre Zanni și fiul său, ceartă care este de asemenea vizibilă în competiție.

„Nu a fost ca o denigrare, dar el nu s-a așteptat din partea lui. Mai mult le-a impus și celorlalți. Zi și tu, zi și tu... Nu ai cum să îi atragi atenția lui Jador, când tu vorbeși mai urât decât el. Au fost certuri cu vorbe foarte urâte. Urât, urât...

Sunt niște chestii care pot distruge familia unei persoane, dar așa este, câteodată trebuie să plecăm capul, chiar dacă ni se aduc niște acuzații. Apele se liniștesc și nu intervine concurența aia imediat. Ei între ei nu ar trebui să facă așa. Nu e momentul”, a menționat tatăl lui Jador.

„Întotdeauna Ionuț nu va face nimic din răzbunare. El va căuta pe cel care nu va aduce puncte pentru echipă. Avea foarte mare respect pentru Georgiana. Zanni îl vorbea de rău, dar el totuși i-a dat porția lui de mâncare. S-a gândit la fiecare în parte, porția lui i-a dat-o lui Zanni. Știm cu toții copilăria lui cum a fost (n.r: copilăria lui Zanni), de aceea noi de acasă nu prea punem la suflet lucrurile pe care le spune Zanni, pentru că... Pe moment Jador le-a pus, dar puteți vedea că el va ridica supărarea asta pe el, pentru că își dă seama că nu ai cum să ai pretenții la Zanni”, a specificat tatăl lui Jador.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador a salvat-o pe Alexandra Stan la Survivor 2021!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Culiță Sterp s-a căsătorit cu Daniela Iliescu înainte să plece la Survivor România? Artistul s-a dat de gol!

Ce mesaj emoționant ar fi trebuit să primească Culiță Sterp de la Survivor 2021?!

Pe cine susține Ella la Survivor România? „El este singura persoană care a fost alături de mine...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

CITEȘTE: Cum hidratezi tenul gras. Soluții la îndemâna oricui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri