Georgiana de la Survivor România face dezvăluiri bombă despre foştii ei colegi! Ce a spus Faimoasa după eliminare?

georgiana lupu dezvaluiri survivor 2021
Georgiana Lupu face dezvăluiri surprinzătoare după eliminarea de la Survivor 2021

Georgiana a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce a fost eliminată de la Survivor 2021. Ce a declarat fosta concurentă?!

Georgiana a plecat din competiția Survivor 2021 după ce a fost nominalizată de Jador, unul dintre cei mai apreciaţi concurenți din echipa Faimoșilor, dar și din cauza voturilor publicului. După eliminare, Faimoasa a decis să mărturisească cine fură mâncarea concurenților.

Georgiana, fosta concurentă de la Survivor 2021 spune cine fură mâncarea concurenților

Georgiana Lupu a avut un parcurs incredibil în emisiune și de aceea nu credea că va fi eliminată.

Cu toate astea, Faimoasa a trebuit să părăsească jocul. 

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin i-a dat ultimatumul înainte de plecarea la Survivor România! „Omul cu care m-am logodit mi-a spus că nu mă așteaptă!”

Concurenta nu se aștepta ca Jador să fie cel care o va propune spre eliminare și cu toate astea, inevitabilul s-a întâmplat.

georgiana survivor 2021 dezvaluiri
Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor 2021[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tensiunile au atins cote maxime, iar Faimoșii devin din ce în ce mai nervoși și înfometați. Astfel, concurenții fură din mâncarea celor care își păstrează hrană pentru mai multe zile. 

Georgiana Lupu a mărturisit că cei care fură din proviziile celorlalți ar fi Cătălin Moroșanu și Alexandra Stan. Cu toate astea, nu se știe nimic concret până acum.

Citeste si: Ce mesaj emoționant ar fi trebuit să primească Culiță Sterp de la Survivor 2021?!

" M-am înscris la <Survivor Romania>   pentru că este o emisiune care tine mult de pregatirea psihica;  imi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred ca voi face tot posibilul sa ma descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea si echipa alături de mine.

Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, spunea Georgiana Lupu.

georgiana lupu survivor 2021
Georgiana Lupu a reușit să rămână în competiția Survivor România după ce a fost salvată de Faimoși[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Georgiana Lupu a vorbit și despre Jador, cel cu care s-a înțeles cel mai bine pe parcursul competiției.

„Mă simt foarte bine. Sunt și supărată, mă așteptam să rămân, mai aveam multe de demonstrat. Am fost catalogată ca fiind cea mai slabă. Am văzut clasamentul general și mă bucur să fiu că am fost a doua la faimoși. Am

pierdut foarte mult în alea 4 zile când am fost mutată de la Războinici la Faimoși. Nu mă așteptam să mă voteze Jador, în condițiile în care mi-a spus că nu mă va vota. Eu mă înțelegeam foarte bine cu el, nu aveam nimic de împărțit cu nimeni Îmi spunea: <nu o sa te votez, nu o sa te votez, crede-mă!>”, spune fosta concurentă.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Culiță Sterp s-a căsătorit cu Daniela Iliescu înainte să plece la Survivor România? Artistul s-a dat de gol!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Logodnicul Faimoasei Elena Marin i-a dat ultimatumul înainte de plecarea la Survivor România! „Omul cu care m-am logodit mi-a spus că nu mă așteaptă!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies