Echilibrarea PH-ului organismului tau este de o importanta deosebita. Beneficiile echilibrarii PH-ului sunt uimitoare.
1. Elimina complet zaharul din alimentatie.Fructele si legumele contin zahar asa ca nu este necesar sa suplimentati aportul de zahar prin consumarea zaharurilor rafinate sau prelucrate, a siropului de porumb, a maltozei sau a aspartamului.
2. Bea sucuri de legume crude dimineata la micul dejun. Poti cumpara un storcator care stoarce sucul din legume sau o si mai buna alegere este reprezentata de un blender deoarece fibra acesor legume este pastrata in urma procesului de preparare.
3. Evita grasimile toxice. Prajelile care nu au fost gatite cu ulei de cocos in general au un PH acid. Singurul ulei pe care vi-l recomandam este cel de cocos. Beneficiile acestui ulei sunt uimitoare.
4. Aromaterapie. Uleiurile esentiale detin o frecventa pe care mintea si corpul o recunosc, iar atunci cand este aplicata organismului dumneavoastra ii cresc vibratiile.
Cele mai puternice uleiuri esentiale si arome pentru alcalinizarea organismului sunt: smirna, tamaia, nardul si lemnul de santal.
5. Evita utilizarea sapunurilor comerciale, a deodorantelor, cremelor si a pastelor de dinti cu fluor. Acestea contin o cantitate impresionanta de substante chimice care inhiba capacitatea naturala a organismului de a transpira, un proces care ajuta organismul sa elimine excesul de acid din organism. Eliminarea acidului fiind suprimata, acesta se depoziteaza in ganglionii limfatici, fapt ce poate creste considerabil riscul de cancer si inhibarea functiilor sistemului imunitar.
6. Elimina carnea. Carnea are un PH foarte acidic, in special cea rosie.
Citeste mai multe pe e-dimineata.ro
1. Elimina complet zaharul din alimentatie. Fructele si legumele contin zahar asa ca nu este necesar sa suplimentati aportul de zahar prin consumarea zaharurilor rafinate sau prelucrate, a siropului de porumb, a maltozei sau a aspartamului.
2. Bea sucuri de legume crude dimineata la micul dejun. Poti cumpara un storcator care stoarce sucul din legume sau o si mai buna alegere este reprezentata de un blender deoarece fibra acesor legume este pastrata in urma procesului de preparare.
3. Evita grasimile toxice. Prajelile care nu au fost gatite cu ulei de cocos in general au un PH acid. Singurul ulei pe care vi-l recomandam este cel de cocos.
Beneficiile acestui ulei sunt uimitoare.
4. Aromaterapie. Uleiurile esentiale detin o frecventa pe care mintea si corpul o recunosc, iar atunci cand este aplicata organismului dumneavoastra ii cresc vibratiile. Cele mai puternice uleiuri esentiale si arome pentru alcalinizarea organismului sunt: smirna, tamaia, nardul si lemnul de santal.
5. Evita utilizarea sapunurilor comerciale, a deodorantelor, cremelor si a pastelor de dinti cu fluor. Acestea contin o cantitate impresionanta de substante chimice care inhiba capacitatea naturala a organismului de a transpira, un proces care ajuta organismul sa elimine excesul de acid din organism.
Eliminarea acidului fiind suprimata, acesta se depoziteaza in ganglionii limfatici, fapt ce poate creste considerabil riscul de cancer si inhibarea functiilor sistemului imunitar.
6. Elimina carnea. Carnea are un PH foarte acidic, in special cea rosie.
Citeste mai multe pe e-dimineata.ro Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro