Foarte multe legume au capacitatea de a creste din nou. Asadar, daca ai ramas cu un cotor de salata, apoi, morcovi sau usturoi, iata ce trebuie sa faci ca sa creasca din nou frunze delicioase.
Ceapa verde: trebuie sa lasi aproximativ 2-3 centimetri de la radacini si sa le pui intr-un pahar cu apa. In cateva zile deja va trebui sa vezi rezultate.
Usturoi: Cand incepe sa germineze, pune cateii de usturoi pe o farfurie in care ai pus putina apa cat sa aiba doar mustatile acestora. Vor creste fire verzi de usturoi, ideale pentru salate.
Salata verde: pune cotorul intr-un recipient cu putina apa. Inca de a doua zi va incepe sa faca frunzulite.
Morcovii: Taie partea de sus, cea unde sunt frunzulitele si pune bucatica intr-o farfurie cu apa. Frunzele sunt numai bune pentru salate.
Trebuie sa ai grija ca plata pe care ai pus-o in apa sa nu se altereze. Schimba apa in fiecare zi, par pe unele le poti chiar planta in pamant.