Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!

Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!
Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!

Laura Cosoi are o propunere de reteta delicioasa pentru tine: pulpe de pui fierte in lapte de cocos. A iesit absolut delicioasa reteta si chiar trebuie sa o incerci si tu!

 

"Masa pentru 3 persoane, timp 1h (in functie de cat timp vrei lasi carnea la marinat).
Ingrediente:
- 6 pulpe pui
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa verde
- 2 bucati ghimbir (pui in functie de gust)
- 30 ml ulei de masline
- patrunjel verde
- coriandru verde sau uscat
- o cutie lapte de cocos
- 2 linguri mari de mirodenii (praf) care sa contina: chimion, cardamon, cuisoare, turmenic, foi de dafin, fenicul, piper negru, anason. Poti sa gasesti pungute cu toate aceste mirodenii amestecate in supermarket.
Mod de preparare:
Se spala bine pulpele, se cresteaza si se usuca cu un servet.
Se pun intr-un bol si peste ele se adauga: ceapa maruntinta, usturoiul taiat in bucati mari, ghimbirul feliat, verdeata maruntita, uleiul de masline si mirodeniile. Se lasa la marinat 40 de minute-1h (poti sa le lasi si peste noapte daca doresti).
Pulpele marinate se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa cateva minute la rumenit pana capata culoare. Focul se da putin mai tare.
Dupa 5 minute se adauga laptele de cocos si se lasa la fiert aproximativ 15 minute pana ce carnea este patrunsa. Poti sa o verifici cu o furculita.
Eu de obicei nu fac garnitura, dar ar merge niste orez salbatic fiert cu sofran.", scrie Laura pe blog.

"Masa pentru 3 persoane, timp 1h (in functie de cat timp vrei lasi carnea la marinat).



Ingrediente:


- 6 pulpe pui
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa verde
- 2 bucati ghimbir (pui in functie de gust)
- 30 ml ulei de masline
- patrunjel verde
- coriandru verde sau uscat
- o cutie lapte de cocos
- 2 linguri mari de mirodenii (praf) care sa contina: chimion, cardamon, cuisoare, turmenic, foi de dafin, fenicul, piper negru, anason.
Poti sa gasesti pungute cu toate aceste mirodenii amestecate in supermarket.

Mod de preparare:

Se spala bine pulpele, se cresteaza si se usuca cu un servet. Se pun intr-un bol si peste ele se adauga: ceapa maruntinta, usturoiul taiat in bucati mari, ghimbirul feliat, verdeata maruntita, uleiul de masline si mirodeniile. Se lasa la marinat 40 de minute-1h (poti sa le lasi si peste noapte daca doresti).


Pulpele marinate se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa cateva minute la rumenit pana capata culoare. Focul se da putin mai tare. Dupa 5 minute se adauga laptele de cocos si se lasa la fiert aproximativ 15 minute pana ce carnea este patrunsa. Poti sa o verifici cu o furculita.

Eu de obicei nu fac garnitura, dar ar merge niste orez salbatic fiert cu sofran.", scrie Laura pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce a pățit Silvana Rîciu în timp ce mergea la priveghi la Ion Drăgan. Artista a mărturisit totul: “Ne-a ținut pe loc două ore.”

TEST: Cât de darnic ești? Răspunde doar la aceste întrebări!

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Mărturisirile emoționante ale Larisei Iordache. De ce sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru fosta gimnastă: „Unul dintre cele mai grele.”

Veronica, pe cale să ia o decizie radicală în relația cu Ahmed: „O să pun punct”. Incredibil ce se va întâmpla în „Casa iubirii”, în ediția de sâmbătă, 27 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies