Gabriela Cristea a făcut o poză cu voalul de mireasă, dar ce s-a întâmplat după e halucinant! "Mergi bătrână în faţa altarului" FOTO!


Gabriela Cristea, desfiinţată că vrea să se mărite! Vezi ce i s-a reproşat!

Marcel Toader si Gabriela Cristea au fost casatoriti timp de cinci ani. S-au iubit, dar nu s-au despartit elegant, in 2013 cand au decis sa puna punct mariajului ambii atacand cu "artileria grea". S-a vorbit despre tradari, bani, agresivitate si o multime de alte aspecte care insotesc din pacate, deseori, despartirile in showbiz.

Cu puţină vreme înainte să moară subit, parcă știind ce va urma, Marcel Toader a vorbit in termeni elogiosi despre fosta lui sotie.

Citeste si: Gabriela Cristea, ceartă uriaşă cu Tavi Clonda! Motivul e cutremurător! "E traumatizată" Are legătură cu Marcel Toader!

"Despre Gabriela am avut mereu o parere fantastica! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Ii doresc tot succesul din lume, fericire in familie, sa imbatraneasca langa sotul ei si sa se iubeasca. Eu nu am resentimente. Fiecare are viaţa lui şi drumul lui", a spus Marcel Toader.

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

E bine, când s-a împlinit o săptămână de la moartea neaşteptată, Gabriela a postat o poză cu voalul de mireasă pe faţă. Chiar dacă fotografia nu avea nicio legătură cu fostul ei soţ ci era doar o imagine de la o probă, unii urmăritori ai vedetei au lăsat comentarii despre evenimentul nefericit care a avut loc sâmbăta trecută. Alţii, răutăcioşi după părerea noastră, i-au reproşat că vrea să se mărite la vârsta de 44 de ani.

"Mergi bătrână în faţa altarului?", i-a scris o femeie Gabrielei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri