Diana Bişinicu, scene terifiante la înmormântarea lui Marcel Toader! "Să plâng, să urlu, să-mi smulg părul din cap" Uite cum a fost surprinsă artista! VIDEO!


Diana Bişinicu, scene terifiante la înmormântarea lui Marcel Toader! Vezi cât de mult suferă solista!


In articol:

Diana Bișinicu a fost fina lui Marcel Toader și, așa cum recunoaște și ea, era extrem de legată afectiv de bărbatul care s-a stins din viață sâmbătă, în urma unui infarct, luând prin surprindere cu moartea lui întreaga lume a showbiz-ului românesc.

De altfel, așa cum recunoaște și Diana Bișinicu, urma ca zilele acestea să se vadă cu Marcel, să stea de vorbă, ca de la naș la fini, cu atât mai mult cu cât au tot amânat momentul.

Citeste si: Gabriela Cristea, ceartă uriaşă cu Tavi Clonda! Motivul e cutremurător! "E traumatizată" Are legătură cu Marcel Toader!

Doar că, din păcate, Marcel Toader s-a stins din viață, fulgerător, lăsând în inima Dianei Bișinicu, extrem de apropiată de el, un gol imposibil de umplut.

M-a sunat Costin Mărculescu și m-a întrebat ce a pățit Marcel, nașul meu. Nu știam nimic, am închios telefonul, deja tremuram. Am sunat pe telefonul nașului meu și, aproape plângând, mă rugam să răspundă el.

Riana, fetița mea era lângă mine, se uita cu ochii mari la mine și încerca să mă liniștească. Îmi tot spunea ”Mama, stai liniștită, nășicul e bine”, vedea că mi se face rău. Am sunat pe telefonul lui Marcel și, la capătul firului, a răspuns o voce pe car enu o știam. Aproape plângând, am zis: ”Sunt Diana, fina lui Marcel, vreau să vorbesc cu nășicul meu”, doar că era... prea târziu. Mi s-a spus, mi-a spus Johnny Săndulescu: ”Îmi pare rău, Diana, nașul tău... nu mai e”. Am început să țip, să plâng ”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Diana Bișinicu.

Diana Bişinicu, scene terifiante la înmormântarea lui Marcel Toader! "Nu am mai apucat să îl văd"

Salvarea și calmare artistei care a fost fina lui Marcel Toader a venit de la fetița ei, Riana, care, cu candoarea specifică unui copilaș, a intervenit pe lângă Diana Bișinicu.

Citeste si: Gabriela Cristea, declaraţia despre infidelitatea în cuplu care a şocat pe toată lumea: „Recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare”

Am mers la toaletă și Ria a început să mă dea cu uleiuri esențiale, așa cum a văzut ea că fac eu când sunt supărată. Îmi spunea, cu vocea ei de copil, cu puritatea copilului, că o să fie bine. ”Mama, nășicul meu s-a dus în Cer, la Doamne-Doamne, el este bine acum, îi este bine, e în Rai”, spunea Ria. Eu, tremuram și plângeam și îmi venea să îmi smulg părul din cap că nu am mai apucat să îl văd ”, ne-a spus Diana Bișinicu.

În aceste momente, Diana se află la înmormântarea naşului ei, sfâşiată de durere. Artista poartă o pereche de ochelari de soare, să-şi ascundă lacrimile şi cearcănele, solista nemaivând parte de un somn liniştitor de când a aflat că naşul ei s-a stins.


Abonează-te pe

Citește și:

Scârțâie căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda?! Cântărețul i s-ar fi confesat unui prieten: "Nu mai suport treaba asta. M-am săturat să..."

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Dezvăluiri uluitoare! Marcel Toader a reușit să fenteze moartea în urmă cu șapte ani. "I-a stat inima, dar a avut norocul să aibă suflu și să fie operat de urgență"

Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Cum poți crește imunitatea copilului. „Vaccinarea este un scut!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri