Gabriel Fătu și soția sa, Georgiana, divorțează! Cei doi au ajuns la proces


După numai cinci ani de căsnicie, cei doi au decis să se despartă. La mijloc se află și o fetiță în vârstă de numai trei ani.


In articol:

Divorț neașteptat în showbiz-ul din România. La cinci ani de la nunta cu Georgiana, Gabriel Fătu divorțează.

Îndrăgitul actor și soția sa, Georgiana, au decis să o ia pe drumuri separate, după numai cinci ani de căsnicie. Se pare că cea care a luat această decizie este Georgiana, care l-a chemat chiar și în fața instanței pe actorul Gabriel Fătu.

Georgiana Stancu a deschis la Judecătoria Sectorului 2 un proces în care îi cere actorului divorțul, precum și exercitatea autorității părintești și acceptarea unui plan ce curprinde programul de vizitare al micuței în vârstă de trei ani, dar și stabilirea domiciliului minorei și pensia alimentară pe care urmează să o primească.

Gabriel Fatu si sotia sa
Gabriel Fatu si sotia sa au divortat[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu cinci ani, Gabriel și Georgiana s-au căsătorit într-un cadru de vis, la care au participat peste 700 de invitați. În anul 2017, cei doi au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, pe care au numit-o Ingrid Ana.

Pe rețelele de socializare, Georgiana Stancu îi declara mereu iubirea soțului său și nimic nu prevestea despărțirea. În plus, de multe ori actorul era însoțit de familia sa în turnee și mulți credeau că îi vor vedea împreună până la adânci bătrâneți.

Gabriel Fătu a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion

Gabriel Fătu a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion de care a divorțat în februarie, 2015, după un mariaj de 13 ani.

Chris Simion
Chris Simion, fosta soție a lui Gabriel Fătu[Sursa foto: Facebook]

„Ne cunoaştem de când eram mici. Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri”, declara atunci Gabriel Fătu.

Și regizoarea Chris Simion și-a refăcut viața la scurt timp după separarea de Gabriel Fătu. În ultimii ani, aceasta a trecut prin clipe dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dus o luptă grea pentru a-l învinge.

 


Citește și:

Raluca și Walter Zenga divorțează: „Nu o mai recunosc deloc”

Prima reacție a Ralucăi Zenga, după ce Walter Zenga a anunțat divorțul: „Mulțumesc”

Anda Adam, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Oamenii se mai și ceartă”

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”

Jennifer Grey și Clark Gregg divorțează, după 19 ani de căsnicie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Ludovic Orban, declarații despre restricțiile pe timp de noapte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri