Melania și Donald Trump au divorțat în secret?! Cine i-a dat de gol


Prima Doamnă și Președintele Statelor Unite ale Americii ar fi divorțat în secret, iar o persoană apropiată celor doi i-a dat de gol, în urmă cu puțin timp.

Vești neașteptate despre unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume. Cei doi au fost dați de gol că nu mai formează un cuplu, în urmă cu puțin timp și că au divorțat în secret.

Donald Trump și Melania formează o familie din anul 2005 și au un fiu împreună. În plină campanie electorală, fosta soție a Președintelui Americii, Ivana Trump, s-a dat de gol în cadrul unui interviu și a vorbit despre Melania Trump ca fiind „fosta soție a președintelui”.

Mama Ivankăi Trump a răspuns mai multor întrebări în cadrul show-ului TV britanic Loose Women.

„De când ai divorţat de Donald Trump, s-au întâmplat multe. Între timp, a devenit preşedintele Americii. Când îl priveşti la TV, te gândeşti vreodată: Eu ar fi trebuit să fiu cea care ajunge la Casa Albă alături de el?", a fost întrebată Ivana Trump.

Ivana Trump
Ivana Trump, fosta sotie a lui donalad trump[Sursa foto: Hepta]

„Nu urmăresc politica şi nu prea mă interesează acest domeniu", a răspuns Ivana. "M-aş fi descurcat grozav la Casa Albă, dar acum nu mă atrage deloc perspectiva asta, sunt într-o etapă a vieţii în care fac ceea ce vreau, merg oriunde vrea să merg cu oricine vreau şi, slavă Domnului, îmi permit asta. Îmi place să fiu liberă".

„Cât de des vorbeşti acum cu preşedintele? Cu ai descrie relaţia voastră actuală? Poţi să pui mâna pe telefon şi să-l suni oricând?" "Pot vorbi cu el oricând, dar este atât de ocupat şi călătoreşte atât de mult... L-am sunat la un moment dat la ora 9 dimineaţa şi l-am întrebat ce face. A zis: Semnez nişte cecuri. Dacă înainte semnam pe sume de 300.000 de dolari sau 300 de milioane, acum semnez pentru 300 de miliarde", a povestit Ivana Trump în interviu.

Citeste si: Melania Trump a cucerit Marea Britanie cu ținuta ei de 4.400 de dolari. Ce rochie a purtat

„Dar cu Melania vorbeşti vreodată când suni? Ai o relaţie de amiciţie cu ea?" Răspunsul Ivanei? "Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii", iar răsounsul său a stârnit rumoare.

Citeste si: Are Melania Trump o sosie sau nu? Internautii spun ca aceste imagini o dau de gol

De mai mulți ani se vorbește despre o relație pur profesională între Melania și Donald Trump. Familiști convinși, republicanii care îl susțin pe Donald Trump nu ar accepta niciodată ca Președintele țării să fie burlac, așa că se poate ca cei doi să fi divorțat în secret, iar acum să formeze o familie de complezență.

De altfel, s-a observat o răceală accentuată între ei și nu de puține ori gesturile lor au fost comentate.


Abonează-te pe

Citește și:

Melania Trump a cucerit Marea Britanie cu ținuta ei de 4.400 de dolari. Ce rochie a purtat

Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului

Are Melania Trump o sosie sau nu?

Reactia neasteptata a Iuliei Albu la adresa tinutei purtate de Melania Trump la investirea presedintelui american

Claudia Neghină a născut! Vedeta a postat primele imagini cu micuța Sofia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri