Reactia neasteptata a Iuliei Albu la adresa tinutei purtate de Melania Trump la investirea presedintelui american


Melania Trump a impresionat-o cu tinuta ei pe Iulia Albu, care, de obicei extrem de critica, acum, a avut numai cuvinte de lauda la outfit-ul in totalitate pe nuante de bleu al sotiei noului presedinte american.

 

Iulia Albu a vorbit la superlativ despre Melania Trump pe care a considerat-o o adevarata prima doamna prin alegerea unei vestimentatii care a uimit lumea.
“Tinuta lui Melania a fost una impecabila si as vrea sa subliniez foarte clar, referitor la comentariile aparute in presa internationala, ca a purta un outfit derivat din aceeasi culoare pe care a avut-o si Jackie Kennedy la investirea lui John F.Kennedy in 1961 nu inseamna a plagia o aparitie.
Din punctul meu de vedere, de data aceasta, Melania Trump a punctat corect cu o vestimentatie decenta, rafinata, care in niciun caz nu ar fi putut fi caracterizata negativa. Ca detaliu, as fi curioasa daca a purtat sau nu dres, fiindca acest amanunt vestimentar poate fi considerat un plus. Insa, per total, mi-a placut mult ea ca femeie si ca atitudine, desi Dumnezeu stie ca, pe de alta parte, nu aprob niciun fel de discurs sau metode ale stimabilului presedinte Trump”,  a spus Iulia Albu
Jurata de la “Bravo, ai stil” merge mai departe si sustine ca Melania Trump are o unicitate aparte, care o detaseaza de alte femeile din lumea politica international.
“In situatia de fata, Melania nu se incadreaza de pilda in tipologia Ducesei de Cambridge, care cu siguranta, reproduce aparitiile oficiale ale celebrei Lady Diana, subiect de care m-am ocupat pe larg la vremea respectiva pe blogul meu. Mentionez ca nu vreau totusi sa fac nicio paralela intre cele doua, insa atunci cand vorbim despre carpe, trebuie sa pastram proportiile. Da! Melanie arata ca o sotie de presedinte”, a conchis Alba.

Iulia Albu a vorbit la superlativ despre Melania Trump pe care a considerat-o o adevarata prima doamna prin alegerea unei vestimentatii care a uimit lumea.

Tinuta lui Melania a fost una impecabila si as vrea sa subliniez foarte clar, referitor la comentariile aparute in presa internationala, ca a purta un outfit derivat din aceeasi culoare pe care a avut-o si Jackie Kennedy la investirea lui John F.Kennedy in 1961 nu inseamna a plagia o aparitie.Din punctul meu de vedere, de data aceasta, Melania Trump a punctat corect cu o vestimentatie decenta, rafinata, care in niciun caz nu ar fi putut fi caracterizata negativa. Ca detaliu, as fi curioasa daca a purtat sau nu dres, fiindca acest amanunt vestimentar poate fi considerat un plus. Insa, per total, mi-a placut mult ea ca femeie si ca atitudine, desi Dumnezeu stie ca, pe de alta parte, nu aprob niciun fel de discurs sau metode ale stimabilului presedinte Trump
”,  a spus Iulia AlbuJurata de la “Bravo, ai stil” merge mai departe si sustine ca Melania Trump are o unicitate aparte, care o detaseaza de alte femeile din lumea politica international.

In situatia de fata, Melania nu se incadreaza de pilda in tipologia Ducesei de Cambridge, care cu siguranta, reproduce aparitiile oficiale ale celebrei Lady Diana, subiect de care m-am ocupat pe larg la vremea respectiva pe blogul meu. Mentionez ca nu vreau totusi sa fac nicio paralela intre cele doua, insa atunci cand vorbim despre carpe, trebuie sa pastram proportiile. Da! Melanie arata ca o sotie de presedinte”, a conchis Iulia.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Transport funerar international: sa facem impreuna drumul pana acasa

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Tot ce trebuie sa stii despre torturi personalizate pe care le poti comanda online

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu frumoasa vedetă?

Cum si de ce sa alegi o lenjerie din bumbac ?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri